Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 reguli de iubire pe care trebuie sa le respecti in viata

de Viorica Ghinea la 2020-11-18
4 reguli de iubire pe care trebuie sa le respecti in viata
Dragostea este plina de provocari la fiecare pas, chiar si pentru cei care au experienta atunci cand vine vorba despre relatii. Ca sa le faci fata mai usor, tine cont de cele mai importante reguli de iubire. Iata care sunt acestea si cum ar trebuie sa te comporti pentru ca a te feri de dezamagiri sentimentale!


Ghidul regulilor de iubire: tine cont de el!


Regula 1: Nu poti sa obligi pe cineva sa te iubeasca

Acesta este una dintre cele mai importante reguli de iubire, astfel ca trebuie sa tii cont de ea pentru a evita dezamagirile amoroase. Oricat de mult ti-ai dori ca o persoana sa iti raspunda la sentimente, trebuie sa accepti ca nu o poti obliga sa simta acelasi lucru ca tine. Pana la urma, tu ai putea sa te indragostesti peste noapte de cineva care iti declara dragostea?

Respecta deciziile si sentimentele celuilalt, chiar daca simti ca lumea se sfarseste pentru tine in momentul in care iti spune direct ca nu te iubeste. Intr-adevar, este dureros sa afli acest lucru, dar trebuie sa mergi mai departe. Tot ce poti sa faci intr-o astfel de situatie este sa devii tot mai bun pe zi ce trece si sa lasi timpul sa decida. Poate ca persoana respectiva te va cauta ea dupa o anumita perioada sau poate ca vei realiza ca nu te merita si iti vei gasi pe cineva care sa iti raspunda la sentimente.


Regula 2: Nu ii trata urat pe cei care te iubesc

Chiar daca nu iubesti o persoana, nu te comporta urat cu aceasta, ci incearca sa ii spui deschis si pe un ton cald ca nu simti acelasi lucru. Daca observi ca cineva are grija de tine si ca incearca sa se apropie de tine, nu iti bate joc de sentimentele celuilalt. Apreciaza ceea ce face pentru tine, dar da-i de inteles de la inceput ca nu esti interesata sa ai o relatie.

Viata este plina de surprize, asa ca s-ar putea sa te trezesti mai tarziu ca ai nevoie de barbatul respectiv in viata ta. Iar daca te-ai purtat urat cu el, nu va fi usor sa repari situatia. Mai mult de atat, poate ca nu crezi in karma, dar de multe ori ceea ce ai facut se intoarce impotriva ta mai devreme ori mai tarziu.


Regula 3: Iubeste-te intai pe tine, apoi pe altcineva

Poate ca aceasta ti se pare a fi una dintre cele mai ciudate reguli de iubire, insa este cat se poate de reala. Daca te iubesti pe tine, vei sti in fiecare clipa ca meriti mai mult si vei actiona cu dignitate. Ce inseamna acest lucru? Ca nu vei ramane intr-o relatie toxica, una in care iti pierzi increderea in sine.

Aceasta regula este esentiala in iubire pentru ca te ajuta sa te redescoperi, sa eviti partenerii nepotriviti. Daca te iubesti pe tine, nu vei lasa niciodata un barbat sa profite de tine.


Regula 4: Nu incerca sa retii in viata ta o persoana care nu te mai iubeste

Aceasta este una dintre greselile pe care le fac oamenii cel mai des atunci cand vine vorba despre domeniul amoros. Oricat de crud ar suna, nimeni nu este obligat sa te iubeasca pentru toata viata, indiferent de cat de multe lucruri ati facut impreuna. Sentimentele nu pot fi controlate, dar bunul simt – da.

Asadar, nu mai trage de o poveste care s-a incheiat de mult, ci gandeste-te la partea buna a lucrurilor. Ati trait momente deosebite si poti avea ocazia sa intalnesti o noua persoana cu care sa traiesti o poveste si mai frumoasa.


Tine cont de aceste reguli de iubire si viata ta va fi mult mai usoara de acum incolo. Cu cat intelegeti si accepti mai usor aceste indrumari, cu atat lucrurile vor deveni mai simple si mai clare.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie toxica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partener

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0