Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa nu-i spui NICIODATA iubitului tau

Ce sa nu-i spui NICIODATA iubitului tau
Cand esti implicate intr-o relatie seerioasa, ai tendinta sa ii spui orice iubitului tau. Insa anumite cuvinte spuse la intamplare pot sa-l dezamageasca sau chiar sa-l intristeze pe iubitul tau. Stim ca sinceritatea este temelia unei relatii, dar asta nu inseamna sa ii spui iubitului toate detaliile; exista anumite lucruri cu care este mai bine sa fii discreta.


Comunicarea in cuplu este fundamentala, dar exista anumite lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata iubitului. Chiar daca pentru tine anumite vorbe nu inseamna mare lucru, este bine sa stii ca iubitul tau le poate interpreta gresit.
Iata ce sa nu ii spui niciodata iubitului tau…
1. Nu-i vorbi de rau prietenii
Este bine sa te abtii de la comentarii la adresa lor. Este ca si cum el ti-ar vorbi de rau prietenele - si nu vrei asta, nu-i asa?
2. Nu il intreba daca te mai iubeste
Daca ii adresezi aceasta intrebare el va intelege ca esti nesigura pe tine si ca nu ai incredere in el.
3. Nu-l compara niciodata cu fostul iubit
Daca vei face aceasta comparatie, iubitul tau va avea impresia ca inca te mai gandesti la fostul prieten si iti este dor de el. Si din aceasta cauza este posibil sa il pierzi pe cel care il iubesti!  
Nu este tocmai indicat sa faci comparatie intre actualul si ex-ul spunandu-i cum se comporta fostul cu tine pentru ca ii vei rani orgoliul.
4. Nu ii spune ca nu va reusi niciodata sa faca ceea ce viseaza
Spunandu-i aceste cuvinte il vei dezamagi foarte tare ca nu ai incredere in el ca poate reusi sa duca la bun sfarsit ceea ce si-a propus. Il poate deranja ideea ca nu ai incredere in visele lui. Nu trebuie sa il descurajezi!
5. Evita sa vorbesti despre experientele tale sexuale
Daca vrei ca relatia ta sa functioneze, nu face greseala sa ii povestesti prietenului despre fostele relatii si experientele tale sexuale. Amanuntele de acest fel pastreaza-le numai pentru tine.
6. Nu ii spune despre barbatii care flirteaza cu tine
Fie ca recunosc sau nu, femeilor le place sa fie admirate de barbati. Nu ii spune despre flirturile tale nevinovate cu alti barbati deoarece nu va fi incantat. Il vei face gelos si nu iti doresti asta.
Tu ce lucruri nu i-ai spune iubitului tau?

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fostul iubit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0