Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pot lua o pauza din relatie? Da, iata cand!

de Sunt Fericita la 2019-04-09
Pot lua o pauza din relatie? Da, iata cand!
Daca la inceputul relatiei totul este perfect si simti ca esti indragostita pana peste cap, o data cu trecerea timpului incep sa dispara fluturii din stomac, ba chair sa se instaleze si anumite probleme in cuplu. In ciuda acestor lucruri, exista si situatii cand este indicat sa iei o pauza din relatie, deoarece acest lucru iti aduce beneficii. Iata cand poti face asta!


Pauza in relatie iti va oferi un ragaz, te va ajuta sa meditezi asupra lucrurilor care ti se intampla si te va face sa constientizezi ce anume iti doresti cu adevarat sa ti se intample. Pentru a nu ajunge in situatii dificile si in momente tensionate in relatie, iata cand este indicat sa iei o pauza din relatie!
 
Atunci cand simti ca iti este afectata personalitatea. Atunci cand simti ca ti-ai pierdut identitatea si nu te mai regasesti in toate actiunile pe care le faci din cauza faptului ca ai facut intotdeauna ce a vrut partenerul, este momentul perfect sa iei o pauza. Daca iti dai seama ca dorintele tale nu au mai fost la fel de importante spre deosebire de cele ale partenerului si ca nu mai esti aceeasi persoana dinainte, este cazul sa te regasesti. Recupereaza-ti personalitatea si gandeste-te foarte bine daca el chiar este persoana potrivita pentru tine.

 
Atunci cand nu iti mai este pe plac comportamentul partenerului tau. Daca orice ar face partenerul tau nu iti mai este pe plac si te simti iritata de fiecare gest marunt, este cazul sa iei o pauza. Daca traiesti de foarte mult timp cu iubitul tau in aceeasi casa, pentru a evita scandalurile cel mai bine ar fi sa pleci si sa petreci un weekend doar cu tine ori cu prietenii apropiati tine. Daca atunci cand te vei intoarce, lucrurile nu ti se vor mai parea la fel de enervante, inseamna ca pauza a fost in avantajul tau.

 
Atunci cand iti pui semne de intrebare cu privire la relatia ta. Daca te intrebi foarte des daca relatia pe care o traiesti chiar este cu adevarat ce ai nevoie, atunci ar trebui sa stai singura si sa iti aduni gandurile. In momentul in care te indoiesti de sentimentele tale ori ale partenerului cel mai bine ar fi sa iei o pauza in relatie. Vei avea timp sa te gandesti ce iti doresti cu adevarat si ce trebuie sa schimbi la tine pentru a avea o relatie fericita.

 
Cum iti poti imbunatati relatia pentru a te feri de pauze

 
Daca nu iti doresti sa iei o pauza din relatie, cel mai indicat este sa constientizezi ce se intampla in cuplul tau. Comunica eficient cu partenerul si nu lasa loc pentru aparitia neintelegerilor. De cele mai multe ori, certurile apar din lucruri marunte, insa aceste lucruri provoaca nemultumiri in lant daca nu sunt discutate sincer. 
Ofera-ti timp pentru tine si nu lasa ca partenerul sa fie propriul tau univers. Pana la urma, fericirea ta nu trebuie sa depinda de nimeni, nu-i asa? Nu astepta o schimbare in ceilalti, ci incearca sa faci lucrurile in maniera in care iti place. Fii sincera in fata partenerului, pentru a evita dezamagirile ulterioare.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0