Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum stii ca te indrepti spre un dezastru sentimental

Cum stii ca te indrepti spre un dezastru sentimental
Daca esti implicata intr-o relatie si stai mai tot timpul pe ghimpi, ar trebui sa stii ca viitorul nu suna bine. Poate nu le spui si prietenilor asta, poate nu-ti recunosti nici tie insati, dar nefericirea nu trebuie sa-ti devina a doua natura. Ai semne de avertizare peste tot si refuzi sa le vezi. Sfarsitul va veni, dar vei suferi si mai tare daca nu esti sincera cu tine insati.


1. El este al altcuiva.
Cand iti permiti sa te implici intr-o aventura cu un barbat care este casatorit sau are o relatie serioasa cu o alta femeie, vei suferi. Da, stiu, uneori se mai despart si se casatoresc cu cealalta femeie, dar, in afara de filmele de la Hollywood, nu este comportamentul majoritatii. Pastreaza-ti lacrimile pentru momente de fericire si fugi. A inselat-o pe ea si, probabil te va insela si pe tine.
2. Flirteaza constant.
Fie ca o face de fata cu tine sau ai auzit despre acest comportament al lui, nu-l trece cu vedere. Daca flirteaza si cand esti tu de fata, nu se poate abtine. Este o forma de lipsa maxima de respect. Nu-i gasi scuze.
3. L-ai prins cu ocaua mica.
Daca spune ca a facut ceva la pranz, dar o prietena l-a vazut in alta parte, l-ai prins. Cat de stapan pe sine este in timp ce se explica iti arata cat de versat este. Nu-ti lasa inima sa decida in locul ratiunii.
4. Este cu mintea in alta parte.
Ati iesit la cina si pare sa nu fie 100% cu mintea acolo. Se uita in alta parte, sta prea mult pe telefon (in interes de serviciu, bineinteles), trebuie sa-l strigi de cateva ori sa te auda. Va pleca de tot, in curand.
5. Pare ca ti-a uitat numarul de telefon.
Te suna, la un moment dat de multe ori pe zi. Acum trec si zile la rand cand nu o face. Daca nici nu te simti confortabils a-l intrebi ce se intampla, stii deja raspunsul. Nu il mai interesezi.
6. Mana-n mana.
Se intindea mereu dupa mana ta si nu se putea abtine sa nu te sarute in public. Cand mergeati in masina, avea o mana pe pulpa ta, iar acum , brusc, are nevoie de doua maini pentru a conduce. Daca te gandesti mai bine, contactul fizic dintre voi a scazut de la inceputul relatiei. Cuplul asta isi va pierde unul dintre memebrii curand.
7. Nu mai stati atata impreuna.
Fiecare clipa libera si-o petrecea cu tine. Acum sta mai mult cu prietenii. De parca si-ar face datoria stand cu tine, dar nu ii mai esti suficienta. Daca se inconjoara de prieteni, chiar si cand sunteti impreuna, nu trebuie sa petreaca fiecare minut uitandu-se in ochii tai.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0