Cateva subiecte pe care cu totii suntem dornici sa le aflam:
Ritualul tibetan al celor 5 exercitii pentru vitalitate
Secretul longevitatii calugarilor tibetani detalii aici>>>
Exercitii tibetane pentru mentinerea tonusului
Masajul tibetan
Tratmentul cu sunete si vibratii – muzica bolurilor tibetane detalii aici>>>
Plantele minune – goji tibetan, ciuperca-minune tibetana
Rugaciunea ca metoda de tratament
Antrenamente psiho-fizice pentru dezvoltarea rezistentei fizice detalii aici>>>
Tehnici de vizualizare pentru antrenarea cailor de activare a musculaturii si a mecanismelor energetice
Tehnici care combina concentrarea mentala cu diferite miscari respiratorii pentru a obtine rezultate deosebite de natura fizica sau mentala detalii aici>>>
Ce este energia vitala
Cum se manifesta in organism
Meridianele energetice detalii aici>>>
Cele 7 chakre
Legatura intre chakre si cele mai importante 7 glande ale sistemului endocrin
Ce se intampla in organism cand apar blocajele energetice
Cum se manifesta corpul detalii aici>>>
Ce-i de facut pentru a le debloca
Ce stiu calugarii tibetani si noi nu?
1. Mancarea este si va fi intotdeauna un medicament! Rolul alimentatiei este acela de a asigura buna functionare a organismului si echilibrul perfect al sistemului nervos.
2. Calugarii tibetani au in general un regim lacto-ovo-vegetarian. Nu este de mirare ca ajung sa traiasca mult si bine!
3. Calugarii tibetani nu consuma niciodata carne. De niciun fel! Explicatia lor: regimul le furnizeaza destula energie pentru tot ceea ce au de-nfaptuit zilnic.
4. Apa este secretul sanatatii. Trebuie fiarta cel putin 20 de minute si bauta cat mai fierbinte. Calugarii o beau imediat ce se scoala dimineata, ca si la toate mesele, pentru a dezintoxica organismul si pentru a echilibra fluidele din corp.
5. Un singur fel de mancare la o masa! O regula „batuta in cuie” care-si arata foarte rapid efectele: o digestie usoara, arderi rapide si-un echilibru energetic de invidiat. De aceea nu sufera niciodata de balonari si alte boli de nutritie ce conduc la deteriorarea calitatii vietii.
6. Evita amestecul carbohidratilor din fructe si legume cu cei din alimente bogate in proteine (oua, lactate sau carne).
7. Consumul de oua este strict rationalizat. In functie de efortul depus in ziua respectiva se consuma fie doar galbenusul crud (efort mic), fie un ou intreg, fiert moale, in caz de efort fizic care necesita aportul muscular.
8. Ritmul in care se desfasoara masa este unul lent. Mancarea trebuie sa fie partial digerata in cavitatea bucala. De aceea, pentru usurarea sarcinii stomacului, se acorda atentie sporita mestecarii indelungate a bolului alimentar. In plus, mancarea mestecata mai mult este mai hranitoare!
9. Masura in toate este cheia! Vitalitatea si sanatatea organismului depind de dimensiunea portiei din farfurie. Calugarii cu experienta stiu exact cum sa respecte regula de fier a meselor: 2 sferturi solid, 1 sfert lichid, un sfert spatiu gol.
10. Hrana dupa ora 19: nimic!
Detalii mai multe aici>>>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
