Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipuri de costume de baie si cum sa alegi unul potrivit

de Sunt Fericita la 2022-06-24
Tipuri de costume de baie si cum sa alegi unul potrivit
Daca planurile tale pentru vacanta de vara au intrat pe ultima suta de metri, treci pe lista de pregatiri si o sesiune inspirata de shopping, pentru a-ti cumpara acele costume de baie in ton cu ultimele tendinte si care iti pot asigura confortul de care ai nevoie, pe plaja sau in apa.


Cand vorbim despre costume de baie, lista de optiuni pare ca nu se mai termina. Insa printre atat de multe produse disponibile pe piata, exista si unele care sunt pe cat de frumoase, pe atat de utile. Ei bine, despre acea categorie aflam impreuna mai multe informatii astazi. 
 
Cele mai cunoscute costume de baie
 
Exista diferite modele de costume de baie, in dimensiuni si culori ce variaza semnificativ, realizate din materiale cu rol activ in libertatea de miscare si protectie pielii. Insa grupand toate aceste solutii in functie de numarul pieselor, putem identifica 2 categorii principale:
 
1. Costumele de baie in doua piese 
 
Compuse din slip si sutien (sau bustiera), aceste costume reprezinta piesele vestimentare de baza pentru orice vara, nelipsite din bagajul pentru mare. Solutiile de plaja si baie in doua piese sunt foarte confortabile si permit o expunere mai buna a pielii in fata actiunii razelor de soare, astfel incat sa te bucuri de bronz pe o suprafata cat mai mare a corpului. 
 
Elementele de design, variantele de prindere a sutienului (dupa gat, la spate), dimensiunile slipului sau modul in care sunt realizate croielile difera, intr-adevar, de la un produs la altul. Costumele de baie in doua piese iti ofera sansa de a-ti expune corpul lucrat la sala, asigurand confort si lejeritate in timpul sporturilor practicate pe plaja sau in apa. 
 
2. Costumele de baie tip body (1 piesa)
 
Compuse dintr-o singura piesa, la fel ca orice alt tip de body (insa din materiale ideale pentru acest tip de utilizare), aceste costume pentru baie si plaja se afla de ani buni pe un trend de popularitate ascendent. Motivele pentru care sunt atat de apreciate nu sunt deloc putine. 
 
Sunt ideale pentru practicarea sporturilor in apa, precum inotul sau sariturile de pe platforma, oferind o compactare excelenta, caracteristica importanta pentru un nivel ridicat al mobilitatii. De asemenea, pot ascunde foarte simplu orice tip de imperfectiune.  
 
Alegerea costumului de baie: Criterii importante
 
Daca iti doresti ca produsul ales sa fie compatibil cu particularitatile corpului tau, tine cont de aceste informatii esentiale, privind criteriile de alegere: 
 
Costumul de baie ideal pentru o femeie cu un bust mic 
 
Porti cupa A la sutienul costumului de baie? Urmatoarele piese vestimentare pentru apa si plaja reprezinta o varianta potrivita pentru formele tale. 
  • Costum cu sutien tip triunghi - prevazut cu un sistem de prindere prin culisare, adaptat oricarei dimensiuni a bustului; 
  • Costum cu sutien prevazut cu push up - asigura imaginea unui bust mai mare, datorita buretilor integrati in cupele sutienului; 
  • Costum cu sutien tip banda - pune in evidenta bustul si asigura un nivel ridicat de confort, deoarece nu implica o fixare de zona gatului. 

Costumul de baie ideal pentru o femeie cu un bust mare 
 
Porti cupa E sau F la sutienul costumului de baie? Vezi care sunt costumele de baie adaptate unui astfel de bust. 
 
  • Costum cu sutien prevazut cu bretele drepte si late, pentru o distributie optima a greutatii; poate fi atat un costum format din doua piese, cat si unul de tip body. 
  • Costum cu bustiera, ideal daca iti doresti o acoperire cat mai buna a bustului, precum si un nivel de sustinere potrivit pentru momentele in care practici sportul preferat. 
  • Costum cu sutien minimizer, prevazut cu armatura; perfect pentru tine, daca iti doresti un efect vizual de reducere a dimensiunilor bustului

Costumul de baie ideal pentru o femeie cu solduri late
 
Iti doresti ca obiectul vestimentar ales de tine sa poata scoate mai mult in evidenta picioarele, nu soldurile? Iata ce recomandari de costum avem pentru tine:
 
  • Costum cu slip clasic - asigura o talie joasa si un decupaj de nivel mediu, caracteristici de produs ce pot scoate in evidenta lungimea picioarelor. 
  • Costum cu slip decupat - decupajele laterale din zona coapselor genereaza un efect de alungire a picioarelor. 

Modele de costume de baie comandate online 
 
Este mult mai simplu sa alegi modelul preferat, atunci cand faci cumparaturi online. Ai acces la o gama variata de produse, cu preturi pentru orice tip de buget. Cat despre design, forme si dimensiuni, identifici simplu si rapid cele mai relevante costume de baie pentru nevoile tale. 
 
Citesti cu atentie informatiile in pagina oricarui produs de care esti interesata, afland astfel mai multe despre materiale, sistemele de prindere, marimea costumului sau alte functii ce asigura confort si libertate de miscare. Plasezi rapid comanda, iar coletul ajunge apoi in doar cateva zile, exact la adresa pe care o doresti. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plaja

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0