Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum obtii un corp perfect pentru vara?

de Sunt Fericita la 2019-04-25
Cum obtii un corp perfect pentru vara?
Este perioada in care ne programam concediile de vara, dar si perioada in care incepem exercitiile si dietele alimentare pentru a avea un corp de invidiat in plin sezon estival, la plaja. Pentru a obtine un corp perfect, iti spunem mai jos cateva secrete la care sa apelezi!


Alimentatia echilibrata, sportul, odihna, dar si produsele de ingrijire sunt elementele esentiale care te ajuta sa obtii silueta de vis. Mai jos ti-am pregatit cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa iti pregatesti corpul pentru vara, in mod treptat, dar sigur.

 
 
  • Fa miscare in fiecare zi. Pentru a avea un corp perfect pe timpul verii, este indicat sa faci miscare incepand cu cateva luni inainte. Miscarea zilnica ajuta la cresterea duratei de viata, la mentinerea unei greutati corporale optime, dar si la activarea metabolismului si la imbunatatirea starii de bine. Fa-ti un abonament la sala, ia-ti un antrenor personal si vezi care sunt exercitiile care te avantajeaza sau alearga in parc daca vrei sa te bucuri de aer curat. Daca nu iubesti sportul, atunci poti face miscare si prin alte mijloace simple precum: mersul pe jos, urcatul scarilor sau dansul. Fa miscare cateva 30 de minute in fiecare zi si vei vedea imbunatatiri majore la corpul tau.

 
  • Schimba-ti dieta alimentara. Chiar daca faci miscare in fiecare zi, alimentatia sanatoasa si echilibrata este esentiala. Daca vrei sa ajungi la o silueta de vis, renunta sa mai consumi alimente grase, fast-food si dulciuri. Inlocuieste toate aceste alimente cu fructe si legume proaspete si produse bogate in minerale, vitamine si proteine. Printre recomandarile medicilor nutritionisti aminim de: migdale, avocado, afine, ardei gras, rosii, spanac, ceai verde.

 
  • Fa-ti masaj si foloseste creme antivergeturi. Din cauza sedentarisumului, corpul tau poate suferi mici modificari, ba chiar isi pot face aparitia vergeturile si celulita. Pentru a avea o piele pregatita pentru bronz, urmeaza un ritual de ingrijire. Exfoliaza-ti pielea pentru a indeparta celulele moarte, aplica imediat o crema hidratanta pentru a-ti catifela pielea si nu uita nici de aplicarea unei creme antivergeturi. Aceasta crema iti asigura cresterea elasticitatii pielii si te ajuta sa obtii corpul perfect pentru vara.
De asemenea, masajul este unul dintre cele mai relaxante moduri prin care iti pregatesti corpul pentru vara. In timp ce te relaxezi, poti scapa de celulita, dar si de durerile de spate si de vergeturi. Imediat dupa masaj, pielea va capata un aspect mai sanatos si mai neted.

 
  • Dormi suficient. Pentru intretinerea corpului, odihna este esentiala asa ca asigura-te ca respecti programul de somn, cel putin 7 ore pe noapte. O data ce te vei simti odihnita, vei avea si mai multa energie si nu vei mai simti nevoia sa mananci compulsiv. De asemenea, odhina corespunzatoare te va ajuta sa stai departe de semnele imbatranirii premature.
 
Cu ajutorul unui stil de viata sanatos si echilibrat, care sa includa o dieta sanatoasa, dar si multa miscare si o atentie asupra ingriirii corporale, vei putea sa iti pregatesti corpul pentru vara, pentru a arata perfect in costumul de baie. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0