Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 rochii de zi pe care trebuie sa le ai neaparat in garderoba

de Sunt Fericita la 2018-08-30
Top 3 rochii de zi pe care trebuie sa le ai neaparat in garderoba
De cate ori nu ai schimbat zeci de tinute in fata oglinzii pentru a te hotari cu ce te imbraci si cat timp ai pierdut prin magazine in cautarea rochiei perfecte? Uita de acum de aceasta dilema vestimentara! Afla mai jos in ce tipuri de rochii de zi trebuie sa investesti astfel incat sa atragi toate privirile si sa fii sigura ca ai gasit modelul care te avantajeaza.


Rochii de zi uni


Daca esti adepta stilului vestimentar clasic, in dressingul tau trebuie sa se regaseasca diferite modele de rochii de zi uni. Acestea sunt potrivite atat pentru zilelele in care mergi la birou, dar si pentru momentele de relaxare in care vrei sa iesi in oras cu prietenii. Cu astfel de rochii de zi, poti fi sigura ca nu dai gres indiferent de locul in care te afli. Opteaza intotdeauna pentru rosu, o culoare care vorbeste de la sine si iti subliniaza cele mai frumoase trasaturi. De asemenea, poarta cu atitudine rochii de lungime medie, care urmaresc linia corpului si asorteaza-le cu bijuterii simple si pantofi stiletto cu toc subtire.

Rochii de zi cu imprimeuri


Oricat ai fi de conservatoare, inveseleste-ti garderoba cu rochii de zi cu imprimeuri, care iti vor aduce buna dispozitie de indata ce le vei purta. Daca pe timpul verii imprimeurile florale au fost in voga, acum a venit randul dungilor si formelor geometrice sa fie in prim-plan. Daca nu esti tocmai mandra de silueta ta si vrei sa ascunzi anumite defecte, imprimeurile in dungi verticale, cat mai fine, vor oferi impresia ca ai talia in forma de clepsidra si ca esti mai supla. De asemenea, indreapta-ti atentia catre rochii de zi care subliniaza mijlocul prin cordoane sau diferite aplicatii. Cu siguranta ii vei impresiona pe toti cu look-ul tau deosebit.

Rochii de zi negre


Desi ai spune ca nu e o alegere potrivita pentru zi, in sezonul racoros poti purta cu incredere si rochii de zi de culoare neagra. Nu numai ca iti ascund pana si cel mai mic defect, dar iti asigura o aparitie eleganta si rafinata. Orice femeie ar trebui sa investeasca macar intr-o rochie neagra, care trece usor de genunchi si urmareste linia trupului. Cauta un model cu un croi structurat, fara aplicatii, care sa te scoata din anonimat. Pentru a construi o tinuta fara cusur, poart-o cu dresuri, pantofi eleganti si bijuterii discrete. In caz ca ai un eveniment de zi si vrei sa obtii efectul de femme fatale, mizeaza pe stiletto rosii si un ruj in aceeasi nuanta pasionala.

Pe Bogas.ro, ai la dispozitie o multime de rochii de zi pe care sa le porti cu incredere zi de zi. Daca esti o persoana nonconformista si dornica de a fi in centrul atentiei, mizeaza pe culori si croieli indraznete, care sa te faca sa te simti in largul tau. In caz ca esti o fire mai conservatoare, cu siguranta rochiile de zi uni te vor aduce mai aproape de ceea ce iti doresti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0