Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 gadgeturi la moda in 2015

de Ana-Maria Tudor la 2015-01-05
Top 5 gadgeturi la moda in 2015
Tehnologia se dezvolta de la un an la altul si ne aduce tot mai multe surprize. Dispozitivele moderne ne ajuta sa pornim caldura cand ne apropiem de casa, sa stingem becurile de la distanta sau sa pornim cuptorul si sa gasim mancarea pregatita.


Toate acestea pareau doar un vis frumos, insa 2015 aduce si mai multe surprize pentru pasionatii de dispozitive inteligente!

Iata ce gadgdet-uri inteligente vor fi la moda in 2015:
Tricoul Ralph Lauren Polo Tech

Purtat initial doar de copiii de mingi prezenti la editia 2014 a turneului de tenis US Open, acesta va putea fi folosit in 2015 de oricine. Tricoul cu compresie este echipat cu senzori biometrici a caror functionalitate este similara cu cea a bratarilor inteligente. Senzorii sunt ascunsi in tricou si pot monitoriza bataile inimii, datele fiind trimise catre o aplicatie iOS de pe un smartphone sau tableta ce va putea oferi informatii in timp real despre activitatea efectuata, numarul de calorii arse, ritmul cardiac sau respiratie.

Ceasul Apple
Gadgetul electronic va combina  functiile de monitorizare a sanatatii si a activitatii de fitness cu comunicatiile. Apple Watch include aplicatii pentru harti, fotografii, muzica si mesaje. Pentru a putea functiona, Apple Watch trebuie sa fie conectat la un iPhone.

Ochelarii Google
Un ecran de mici dimensiuni asezat pe ochiul drept il va ajuta pe cel care il poarta sa faca poze si inregistrari video cu o camera controlata vocal.  Pe ecranul Glass, vizibil doar pentru utilizator, pot fi afisate informatii la cerere.

Caciula cu casti fara fir
1voice a realizat o caciula cu casti Bluetooth incorporate, care ne ajuta sa ascultam muzica fara a mai folosi niciun un fir, extrem de practica la jogging, sala, condus, plimbare sau la cumparaturi.

Realitatea augmentata
Este tehnologia care vine in ajutorul pasionatilor de calatorii, care suprapune informatii peste ceea ce se vede in realitate. Asta inseamna indicarea automata a obiectivelor turistice sau a oricarei cladiri in timp ce sunt privite. Printre cele mai cunoscute aplicatii sunt Wikitude, disponibila pentru telefoane Apple, Android, Windows si ochelarii inteligenti, sau Yelp Monocle

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0