Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 trucuri prin care iti poti innoi cu usurinta lookul

de Sunt Fericita la 2020-09-21
Top 7 trucuri prin care iti poti innoi cu usurinta lookul
Femeile au mereu nevoie de lucruri noi in viata lor, iar o schimbare de look le poate aduce diverse beneficii. O transformare de imagine iti poate oferi mai multa incredere de sine, mai mult curaj si te poate face sa devii o persoana mult mai placuta si apreciata de cei din jur. Insa, pe langa confortul fizic, o schimbare de look te poate ajuta si din punct de vedere psihic, deoarece iti da speranta unui nou inceput. Asa ca daca esti pregatita pentru o astfel de schimbare, iti venim in ajutor cu cateva sfaturi si trucuri la care poti apela pentru a te bucura de un look nou.


Adopta o tunsoare noua

Daca simti nevoia unei schimbari de look, poti sa iti faci o programare la un salon de hairstyling, pentru o tunsoare noua. Un hairstylist priceput va stii ce fel de coafura ti se potriveste si cu siguranta te va ajuta sa faci cea mai buna alegere. Spre exemplu, un breton poate fi schimbarea de care aveai nevoie pentru a avea mai multa incredere si pentru a te simti mai atragatoare.

Foloseste extensii de par

Daca ca te-ai plictisit de tunsoarea pe care o ai si iti este dor sa ai din nou parul lung, poti oricand sa folosesti niste extensii de par sintetice, care nu sunt deloc scumpe. Sau poti opta pentru unele din par natural, care arata mult mai bine si sunt mult mai usor de coafat.

Schimba garderoba de sezon

Poate ca prietenii tai s-au obisnuit deja sa te vada mereu purtand jachete sport si geci voluminoase, insa, poti face o schimbare de look, optand pentru cateva piese de sezon diferite, care sa te scoata din zona de confort. Spre exemplu, in locul unei geci pufoase, poti alege un palton elegant sau o haina de blana, care iti va oferi o nota de rafinament. De asemenea, poti inlocui fesul cu ciucuri, alegand o basca, o palarie, sau chiar o esarfa pe care o poti purta in diferite feluri.

Inlocuieste ramele ochelarilor

Niste rame de ochelari bine alese iti pot schimba complet look-ul. Asa ca ia in calcul si aceasta idee, daca simti nevoia de-a face o mica transformare. Spre exemplu, poti renunta la ramele groase, pentru unele mult mai moderne si mai subtiri, cum sunt cele de tip aviator, sau pentru unele de tip cat-eye, daca iti doresti un look provocator. Acum gasesti o multime de modele de rame de ochelari de vedere pentru femei, asa ca ai de unde sa alegi o pereche potrivita, care sa te scoata din anonimat.

Schimba culoarea parului

Te-ai gandit sa iti schimbi culoarea parului? Daca nu esti pregatita pentru o schimbare radicala de look, poti opta pentru o nuanta apropiata culorii tale de par, sau poti folosi un nuantator, care se va duce dupa cateva spalari. Iar in cazul in care simti nevoia de a te reinventa cu totul, poti incerca o vopsea temporara, intr-o nuanta mai excentrica, pentru a vedea daca noul look te avantajeaza.

Incearca un machiaj nou

Uneori te simti ca o alta persoana dupa ce incerci o nuanta noua de ruj sau o noua paleta de farduri. Insa, daca vrei sa te bucuri de o imagine noua, poti urmari diferite tutoriale de make-up, de unde poti invata noi tipuri de machiaje, potrivite fizionomiei tale. De asemenea, poti apela si la diverse trucuri, cum ar fi sa-ti schimbi forma sprancenelor, folosind diferite produse.

Urmeaza un tratament de albire a dintilor

Studiile au demonstrat ca persoanele care au grija de dantura lor au mai multa incredere de sine si sunt mult mai agreabile pentru cei din jur. Asa ca poti cere sfatul unui dentist si poti incerca un tratament de albire a danturii, pentru a te bucura de un zambet stralucitor.

 

Asadar, acum iti poti schimba look-ul foarte usor apeland la diverse trucuri, fara sa depui prea mult efort. Spre exemplu, poti alege sa iti schimbi tunsoarea sau culoarea de par, sa porti o pereche noua de ochelari de vedere sau poti sa investesti mai mult in garderoba ta, alegand noi piese vestimentare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0