Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri rapide de imblanzire a parului

Trucuri rapide de imblanzire a parului
Daca trebuie sa pleci la o petrecere traznet in 3 ore si ai nevoie de ajutor urgent ca sa iti imblanjezi parul, iata cateva sfaturi care te vor ajuta cu siguranta...


Parul are culori diferite sau radacini albe? Daca parul crescut se vede prea evident si nu ai timp sa te vopsesti pana in momentul in care trebuie sa pleci la petrecere, alege o coafura cu cararea in zig-zag sau impleteste-ti parul si formeaza un coc deosebit - este, oricum, o coafura la moda in aceast an. Acelasi sfat se aplica si in cazul parului alb crescut la radacina.
Parul are o culoare mata? Podoaba capilara fara stralucire e o problema din ce in ce mai intalnita astazi. Rezolvarea vine prin... spalare. Daca ai folosit ceara de par, diferite spume modelatoare sau spray de fixare, parul va avea de suferit daca este tinut asa mult timp. Spala parul mai des ca sa nu aiba un aspect imbacsit si foloseste neaparat un balsam hranitor.
Parul nu mai are stralucirea de odinioara? Incearca sa te clatesti pe cap cu apa mai rece. Temperatura scazuta a apei ajuta cuticulele sa produca grasimea care apoi va da stralucire parului. In plus, atunci cand te usuci la par, nu strege energic capul cu un prosop, ci alege o varianta mai simpla si mai inceata, precum tamponarea sau stregerea pe bucati.
Parul este uscat? Daca ai parul mai uscat decat de obicei, aplica un balsam sau un ser de par hranitor, inante de a-ti face coafura dorita. Aceast tratament poate fi aplicat si pe lunga durata, pentru ca un plus de hidratare nu strica niciodata parului si asa expus la o multime de factori nocivi.
Vopseaua de par incepe sa isi piarda din intensitate? Foloseste un nuantator puternic, sampoane si balsamuri speciale pentru parul vopsit.
Ideal este ca inainte de orice petrecere sa iti faci timp pentru ingrijirea parului. Podoaba capilara este un fel de carte de vizita pentru o femeie si din cauza asta poti face foarte usor o impresie proasta. Daca nu te descurci singura, fa o programare din timp la coafor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0