Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipuri de incaltaminte pentru copii

de Sunt Fericita la 2018-12-28
Tipuri de incaltaminte pentru copii
Exista mai multe tipuri de clasificare a incaltamintei pentru copii. Exista o multime de tipuri de incaltari: pantofi, cizme, adidasi, papuci, balerini, ghete etc. – depinzand de anotimp si de varsta copilului. In cursul anului, pantofii sunt impartiti in patru grupe in functie de anotimpuri - iarna, toamna si primavara, pantofi de vara si pantofi pentru toate sezoanele. Conditiile de purtare a incaltamintei sunt determinati in functie de scopul lor: pantofi de casa, pantofi casual, pantofi pentru activitati in aer liber.


Incaltamintea pentru ocazii solemne, sunt modele de pantofi moderni si frumosi, care trebuie sa existe in garderoba pentru copii, desi sunt rareori incaltati, iar copilul este in continua crestere si acest model devine rapid irelevant. Cu toate acestea, ei trebuie sa existe, si de asemenea, copilul mai are nevoie de incaltaminte pentru gradinita si pentru altele. Principalele tipuri de incaltaminte sunt determinate in functie de caracteristicile constructive ale piciorului, detaliile din partea superioara a pantofului fiind importante la clasificare. Principalele grupuri de incaltaminte pentru copii sunt: pantofii, sandalele, cizmele, ghetutele.

Primii pantofi pentru bebelusi

Primii pantofi pentru copii sunt papuceii sau botoseii (pantofi sau sandale inchise) pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani. Unele modele moderne sunt numite squeakers - din cauza designului, avand amplasat un element pentru sunet atunci cand copilul pune corect calcaiul. Pentru copiii care invata sa mearga, acestia sunt o achizitie buna. Pantofii de vara pentru copii sunt sandale usoare, care permit piciorului sa respire, au un pret ieftin si usurinta in ingrijire. O alternativa la acestea sunt balerinii sau pantofii deschisi cu multe gauri pentru ventilatie. In vara, de cele mai multe ori, copiii poarta aceste doua tipuri de incaltaminte. Ele sunt cele mai confortabile. Botoseii sau papuceii sunt, de asemenea, destul de populari pentru jocuri active si sunt indispensabile acasa.  Pantofii sport si adidasii sunt alegerea cea mai de succes a pantofilor pentru jocuri in aer liber si pentru uzul zilnic. Usori si durabil, acestia ofera miscare libera si protejeaza bine piciorul de eventuale raniri in timpul jocurilor. Pentru baieti, acesta este pantoful principal.

Ghetele si cizmele protejeaza picioarele copiilor de frig si de umiditate in timpul iernii si in perioada toamna-primavara. Daca afara nu este foarte frig, copiii pot purta pantofi cu proprietati bune de impermeabilizare. Pentru iarna poti cumpara cizme. Cizmele moderne pentru copii sunt confortabile si foarte frumoase, iar pentru activitati sportive pot fi necesare ghetele. In functie de caracteristicile de design ale principalelor tipuri de incaltaminte, exista, de asemenea, si alte tipuri de incaltaminte pentru copii. Dar multe din aceste optiuni nu ne sunt foarte familiare. Incaltamintea este foarte importanta pentru copii si de asemenea, chiar si designul, deoarece  pantofii pot forma gustul, precizia si stilul. Prin urmare, alegerea incaltamintei pentru copii ar trebui luata in serios.

Superfit

Acorda atentie plinatatii piciorului, asa-numitului toc. Pantofii nu trebuie sa fie prea ingusti, altfel circulatia sangelui este perturbata. In plus, daca sunt pantofi de iarna, atunci copilului ii va fi rece in ei. Si daca pantofii sunt prea largi, atunci acestia vor cadea in mod constant de pe picior si nu vor avea suport. Pantofii perfecti sunt indepartati si introdusi fara efort. Astazi, aproape toti producatorii produc pantofi de diferite dimensiuni: ingusti, medii si largi. Multe modele de incaltaminte sunt echipate cu Velcro sau cleme, ceea ce iti permite sa ajustezi plenitudinea pantofilor. Este necesar sa testezi pantofii copilului, intr-o pozitie in picioare, deoarece greutatea corporala prelungeste piciorul cu aproximativ 6 mm si pe ambele picioare. Este mai bine sa incerci incaltamintea in a doua jumatate a zilei, deoarece picioarele obosite ar putea sa-si creasca  volumul. Atunci cand cumperi o pereche de incaltari pentru bebelusul tau, fii atent la felul cum merge si daca acesta s-a schimbat.

Apasand pe varful pantofului, poti simti degetul copilului sau distanta dintre degetul mare si celelalte degete de la picior si, de asemenea, daca calcaiul se extinde puternic in spatele pantofului. Daca se intampla acest lucru, atunci pantofii sunt cu siguranta mici. Nu are niciun sens sa-l intrebi pe copil daca pantofii lui sunt prea stransi sau nu, deoarece exista un strat de tesut adipos in piciorul copiilor, si datorita acestui lucru  durerea nu este simtita intotdeauna. Nu cumpara niciodata pantofi pentru atunci cand va creste copilul. In primul rand, atunci cand cumperi pantofi mai mari, picioarele copiilor sunt supuse unei sarcini mai mari, iar copilul oboseste foarte repede. In al doilea rand, pantofii prea largi contribuie la aparitia calusurilor pe degetele de la picioare si, de asemenea, din cauza incercarilor de a "pastra" pantofii pe picioare, mersul se deformeaza, iar acest lucru poate deveni permanent pe viitor. De asemenea, incaltamintea de iarna care este prea mare, nu va incalzi picioarele bebelusului.

Nu utiliza incaltaminte "mostenita" de la frati sau surori, chiar daca  pare ca este noua. Procesul de purtare a pantofilor de catre copilul anterior, a dus la deformarea partii interioare a pantofului, aceasta fiind deformata sub particularitatile piciorului sau. Prin urmare, pentru a  mentine piciorul in pozitia corecta, copilul are nevoie de pantofi noi, pe care ii poti comanda in magazinul online de specialitate. Prin toate masurile, trebuie sa respecti cerintele de calitate si siguranta.

Materialul

Materialul din care este fabricata incaltamintea, trebuie sa fie natural. Acest lucru se aplica atat in ​​partea superioara a pantofului, cat si in captuseala si izolatie. Una dintre cele mai bune optiuni este pielea naturala, deoarece are calitati foarte bune de igiena si, cel mai important, se adapteaza la forma piciorului. Nubuck-ul este o alternativa pentru incaltamintea copiilor activi. Cu timpul, zgarieturile si abraziunile pot aparea pe piele, in timp ce nubucul este mai durabil, iar defectele sunt aproape invizibile. Pantofii de piele de caprioara, sunt recomandati numai pentru vremea uscata. In plus, fata de materialele naturale, materialele sintetice sunt, de asemenea, destul de acceptabile, dar numai cele care permit trecerea aerului si nu produc rani piciorului fragil al copilului. Insa, cele mai recomandate sunt modelele din piele naturala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incaltaminte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0