Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 masti de fata pentru tenul uscat

Top 10 masti de fata pentru tenul uscat
Pentru o ingrijire naturala a tenului, ce-i poti oferi mai bun decat produse realizate cu ingrediente... naturale? Avocado, miere, iaurt, ulei de cocos sau uleiuri esentiale, toate sunt elemente cautate si mult laudate in cosmetica. Ce au mastile astea in plus? Se pot prepara in casa, rapid, ieftin si cu ingrediente proaspete. Iata cele mai bune 10 masti de fata pentru tenul uscat...


1. Masca pentru tenul uscat cu AVOCADO si MIERE
Avocado este un ingrediente minune cand vine vorba de ingrijirea tenului uscat, deoarece contine foarte multe uleiuri care hidrateaza. Pentru realizarea acestei masti, ai nevoie de 1/2 avocado foarte copt si 6 linguri miere. Paseaza avocado intr-un castronel, apoi incorporeaza mierea. Masca se intinde pe piele si se lasa sa actioneze pentru 10 minute, dupa care se indeparteaza cu o carpa moale si umeda.
2. Masca pentru tenul uscat cu ULEI DE COCOS si BANANA
Uleiul de cocos hidrateaza foarte bine pielea uscata. Pentru aceasta masca, ai nevoie de 2 linguri de ulei de cocos, 1 banana foarte coapta si, optional, 3 picaturi din uleiul esential preferat. Banana se paseaza cu o furculita si se amesteca cu uleiurile. Masca se intinde pe fata, se lasa sa actioneze timp de 20 de minute si apoi se indeparteaza cu apa calduta.
3. Masca de fata pentru tenul uscat cu UNT, MIERE si LAMAIE
Deci untul e un ingredient neobisnuit pentru o masca de fata, ceea ce e importat la el este ca are o cantitate mare de grasimi. Alaturi de miere, alt ingredient care lasa pielea catifelata si hidratata. Ai nevoie de 15g unt, 1 lingurita de miere si 3-4 picaturi de suc de lamaie. Ingredientele se amesteca intr-un castronel de ceramica si se folosesc imediat, ideal dupa o masca exfolianta. Se lasa sa actioneze timp de 20-30 de minute, dupa care se indeparteaza cu ajutorul unei carpe umede.
4. Masca de fata cu IAURT si CASTRAVETE
Castravetele este potrivit pentru orice tip de piele. Mixeaza un castravete mic sau o jumatate dintr-unul mai mare cu 2 linguri de iaurt de la frigider. Aceasta masca iti revigoreza tenul si vei arata ca dupa sel mai odihnitor somn din viata ta.
5. Masca pentru tenul uscat cu FULGI DE OVAZ, IAURT, MIERE si ULEI
Pentru a prepara aceast masca ai nevoie de 1 lingura fulgi de ovaz, 1 lingura iaurt, 1 lingura miere si 1 lingurita ulei de masline. Se amesteca toate intr-un castron de ceramica, se lasa 10 minute pe fata si apoi se indeparteaza cu apa. Daca mai ramane, se poate pastra chiar si o saptamana in frigider, intr-o cutie inchisa.
6. Masca de fata cu PAPAYA, PIERSICI si CAPSUNE
Multe masti din comert folosesc fructe, insa nu vor avea niciodata atat de multe precum o masca preparata acasa. Pentru aceasta, ai nevoie de 2 capsune, 1 piersica moale, 1/2 papaya, 1 lingura miere si 1 lingura fulgi de ovaz. Se mixeaza fructele, apoi se incorporeaza fulgii de ovaz. Masca se intinde pe fata si se lasa 10-15 minute, apoi se sterge cu apa calduta. Dupa asta se foloseste o crema hidratanta.
7. Masca pentru tenul uscat cu MAIONEZA si ULEI DE BEBELUSI
Poate nu va fi o masca la fel de parfumata precum cea cu capsune, insa este extrem de eficienta si se prepara rapid. Ai nevoie de 1 lingura de maioneza si 1 lingurita ulei de bebelusi, care se amesteca bine pana cand devin o crema fina. Masca se foloseste pe fata, gat, coate, genunchi si chiar si calcaie, pentru ca are proprietatea de a lasa pielea moale si hidratata. Se lasa sa actioneze pentru 20 de minute, dupa care se curata fata bine cu apa potrivita.
8. Masca de fata cu IAURT, MIERE, OVAZ si VITAMINA E
Vitamina E se poate folosi si la prepararea produselor cosmetice speciale pentru pielea sau tenul uscat. Ai nevoie de 2 linguri iaurt gras simplu, 1 lingura miere, 2 linguri fulgi de ovaz (lasati 10 minute in apa fierbinte) si 1 capsula de vitamina E (se gaseste de cumparat la farmacii). Se amesteca toate ingredientele si se aplica pe fata spalata cu apa; dupa 15-20 de minute se indeparteaza si se foloseste o crema hidratanta.
9. Masca de fata cu BANANA, MIERE si FULGI DE OVAZ
Ai nevoie de 1/2 banana coapta bine, 50g fulgi de ovaz (1 ceasca), 1 lingura miere si apa. Banana se paseaza cu o furculita, se incorporeaza fulgii de ovaz si mierea si se adauga suficienta apa incat sa capete consistenta unei creme fine. Masca se palica pe tenul curat, se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta.
10. Masca pentru tenul uscat, cu LAPTE, CIOCOLATA, FULGI DE OVAZ si IAURT
De departe cea mai nebuneasca reteta, aceasta este rapida si cu efecte garantate. Ai nevoie de 1 lingura de cacao, 1 lingura iaurt, 1 lingura fulgi de ovaz si 4 linguri lapte, pe care sa le mixezi bine. Masca se intinde pe fata si se lasa pentru 10-15 minute; daca iti ramane, poti aplica si pe coate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre uscat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0