Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli de fashion care te imbatranesc

Greseli de fashion care te imbatranesc
Ai renuntat la blugii pe care i-a purtat si mama ta, dar s-ar putea sa mai faci cateva greseli care nu te avantajeaza deloc. Iata cateva dintre ele.


1. Iti vopsesti parul negru.
Negrul face minuni pentru subtierea siluetei si este potrivit pentru aproape orice situatie, dar, pe masura ce imbatranesti, pielea iti devine mai palidasi negrul din par creeaza un contrast dur care accentueaza ridurile si atrage atentia asupra cearcanelor. Adauga un accesoriu stralucitor (esarfa sau colier) pentru a muta accentul de pe chip. 
2. Te imbraci prea... bine.
Incerci sa-ti acoperi soldurile, bratele sau burtica sub un taior fara forma, dar, in realitate, vei parea si mai plinuta. Alege in schimb un taior pana-n talie, cambrat care te va avantaja.
3. Lungimea fustei coboara si tot coboara.
Doar pentru ca ai mai multi ani, nu inseamna ca trebuie sa coboare si tivul fustei. O fusta care se apropie de glezne poate ascunde usor genunchii mai plini, dar te face mai lata. Ca sa alegi lungimea perfecta, uita-te in oglinda sa vezi unde este partea cea mai subtire a genunchiului: deasupra, dedesubt sau in mijloc. Acolo trebuie sa se opreasca si tivul.
4. Iti prinzi sutienul de capsele gresite.
Sutienul de o marime nepotrivita te face mai scunda, mai batrana si mai plina. Prinde sutienul de ultimele capse si inainteaza pe masura ce sutienul se intinde in timp. Din moment ce marimea sanilor fluctueaza (pentru ca te ingrasi, slabesti sau din cauza schimbarilor hormonale), masoara-te anual sau cumpara-ti cate un sutien nou la fiecare maxim opt luni.
5. Blugii tai sunt prea stretch.
Daca blugii sunt prea elastici, vei arata neuniform. Cauta doar 2% fibre elastice, caci altfel se vor lasa la posterior.
6. Ochelarii tai sunt prea chic.
Ramele groase si negre evidentiaza ridurile si cearcanele. Incearca niste rame din metal, subtiri si cu ceva artificii de design. Acestia vro reflecta lumina. Poti incerca rame care au, pe interior, o culoare neon, care are acelasi efect de luminare a fetei. Cu cat imbatranesti, cu atat mai subtiri si mai delicate trebuie sa-ti fie ramele de ochelari.
7. Te duci la cumparaturi cu persoana pe care o iubesti cel mai mult.
Te duci la cumparaturi cu fiica ta de 16 ani care arata cat se poate de dulce in rochita neon cu imprimeu geometric. Nu e nimic in neregula sa-ti doresti sa fii in tendinte, dar alege un stil mai clasic car eincorporeaza noul: o bluza de matase fara maneci cu imprimeu floral, lasa geaca de piele pentru plimbarea cu motocicleta si opteaza pentru una din denim in culori inchise (verde inchis sau visina putreda).

 Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cearcane

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0