Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viata de manager, consumatoare de timp - mizati pe Stailer pentru programari rapide la salon

de Sunt Fericita la 2022-03-09
Viata de manager, consumatoare de timp - mizati pe Stailer pentru programari rapide la salon
Cine a spus ca viata de manager este usoara? Ajungi la nivelul de management si totul este mai complex si provocator. Simti ca poti si doresti sa schimbi multe, sa implementezi multe. Dedici ore in sire research-ului, cauti solutii si faci orice este necesar pentru a obtine si rezultate pentru toata stradania ta.


Viata de manager nu se opreste la cele cateva ore in birou si la orele suplimentare. Cand esti facut pentru asta, cand esti dedicat pentru asta, in viata personala te identifici cu managerul de la birou. Si de tine cand mai ai timp? Pentru programare salon infrumusetare mizeaza pe Stailer.

 

Nu ai timp de pierdut!

 

Sedinte zilnice, de la cele cu echipa si pana la cele cu superiorii. Munca de teren, munca la birou, ore in sir de conversatii. Este epuizant. Povestea se repeta zi de zi. Cum timpul nu iti permite sa faci cate ti-ai propune, dar totusi ai nevoie de programari la salon pentru un look impecabil - caci doar reprezinti firma, nu-i asa? - te vei bucura sa descoperi Stailer.

 

Stailer este platforma si implicit o aplicatie dedicata digitalizarii programarilor la salon. Poti astfel sa iti setezi programarile dorite, fara sa mai fie nevoie sa suni la saloane, sa te deplasezi de la un salon la altul, fara sa mai depinzi de programul saloanelor. Este chiar frustrant sa suni la salon si sa nu ti se raspunda la telefon sau sa iti notezi remindere doar pentru a reincerca sa suni la salon pentru o programare.

 

Cu aplicatia Stailer pentru programari pentru programari poti eficientiza tot acest proces. Accesezi pagina sau aplicatia aceasta, cauti salonul si imediat poti seta si o programare. Totul online! Confirmarea vine pe loc, nu mai este nevoie de confirmari ale inregistrarii unei programari.

 

Incearca Stailer si convinge-te!

 

Stailer iti ofera acces gratuit si nelimitat, in sensul in care nu conteaza de cate ori te loghezi aici, cate cautari faci, cate programari faci si cate dintre ele le onorezi. De asemenea, din browser poti accesa Stailer si poti seta programarile dorite, chiar si fara cont.

 

Asadar, un manager nu este convins de vorbe, ci de fapte si statistici. Iar realitatea este ca Stailer este convingator imediat. In aceasta platforma si implicit aplicatie sunt inregistrate zeci de saloane din 41 de orase. Saloanele sunt dintre cele bine cotate, au recenzii expuse cu maxima transparenta. Iar daca mai este nevoie de subliniat, atunci sa spunem si ca Stailer inseamna deci:

 

  • Rapiditate. Totul este fast in zilele noastre, asadar iata ca si in ceea ce priveste programarile poti miza pe rapiditate.
  • Acces gratuit la o lista generoasa de saloane de hair and beauty.
  • Unele saloane sunt nou aparute in oras. Le gaseste Stailer pentru tine.
  • Digitalizare totala a programarilor. Poate ca acum unii inca sunt sceptici, insa digitalizarea este de baza pentru viitor.

 

Iar daca inca nu ai accesat pagina sa incerci si tu aceasta metoda, o poti face oricand: noaptea tarziu, dimineata la prima ora, in pauza de masa sau cat esti blocat in trafic, in mijlocul de transport in comun.

 

Contact: support@stailer.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0