Ingrediente:
- 2 linguri ulei masline;
- o ceapa tocata marunt;
- o jumatate de radacina de telina;
- doua lingurite de chimen macinat;
- 600 ml supa de legume;
- 400 g rosii tocate marunt;
- 400 g naut (lasat peste noapte la hidratat);
- 4 catei de usturoi;
- zeama de la o jumatate de lamaie;
- coriandru si patrunjel;
- sare si piper dupa gust;
Cum se prepara supa marocana de naut:
Intr-o oala incinge uleiul de masline si caleste ceapa, usturoiul si telina (tocate inainte marunt), amestecand pana se inmoaie. Adauga chimenul, rosiile, nautul si supa de legume si condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce supa a fiert (dureaza aproximativ 20 de minute), pune sucul de lamaie si presara patrunjel si coriandru.
Sursa: food.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
