Ingrediente:
- 2 linguri ulei masline;
- o ceapa tocata marunt;
- o jumatate de radacina de telina;
- doua lingurite de chimen macinat;
- 600 ml supa de legume;
- 400 g rosii tocate marunt;
- 400 g naut (lasat peste noapte la hidratat);
- 4 catei de usturoi;
- zeama de la o jumatate de lamaie;
- coriandru si patrunjel;
- sare si piper dupa gust;
Cum se prepara supa marocana de naut:
Intr-o oala incinge uleiul de masline si caleste ceapa, usturoiul si telina (tocate inainte marunt), amestecand pana se inmoaie. Adauga chimenul, rosiile, nautul si supa de legume si condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce supa a fiert (dureaza aproximativ 20 de minute), pune sucul de lamaie si presara patrunjel si coriandru.
Sursa: food.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.67
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!