Ingrediente:
- 2 linguri ulei masline;
- o ceapa tocata marunt;
- o jumatate de radacina de telina;
- doua lingurite de chimen macinat;
- 600 ml supa de legume;
- 400 g rosii tocate marunt;
- 400 g naut (lasat peste noapte la hidratat);
- 4 catei de usturoi;
- zeama de la o jumatate de lamaie;
- coriandru si patrunjel;
- sare si piper dupa gust;
Cum se prepara supa marocana de naut:
Intr-o oala incinge uleiul de masline si caleste ceapa, usturoiul si telina (tocate inainte marunt), amestecand pana se inmoaie. Adauga chimenul, rosiile, nautul si supa de legume si condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce supa a fiert (dureaza aproximativ 20 de minute), pune sucul de lamaie si presara patrunjel si coriandru.
Sursa: food.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.67
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!