Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum purtam printuri florale in sezonul de primavara-vara

de Sunt Fericita la 2016-03-28
Cum purtam printuri florale in sezonul de primavara-vara
Natura reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie. Florile, frunzele, elementele vegetale si paleta de nuante vibrante a florei Pamantului ii inspira sezon de sezon pe designeri sa creeze piese vestimentare ultra-feminine cu texture delicate si croieli romantice.


S-a ajuns la concluzia ca femeile nu se vor plictisi niciodata de imprimeurile florale, dar este drept ca formele ce evoca elementele vegetale sunt intr-o continua transformare.

Diane von Furstenberg a “inglobat” elementele florale pe rochiile “parte peste parte”, vedetele colectiilor DVF, dar si pe salopetele care sunt din ce in ce mai prezente in colectiile casei de moda americane, in variante retro-chic. Mai nou, in colectiile ei, designerul a introdus si topuri tunica si pantaloni harem cu print-uri mari inspirate din jungla.

Un mare iubitor al florilor exotice, Cavalli a pastrat florile in “pattern-urile” ce infloresc pe tunicile diafane, bomber-jacket, tricouri  si salopetele scurte din linia “young&affordable” Just Cavalli. Peter Dundas, norvegianul care este designerul casei de moda italienesti a pastrat aceste imprimeuri cu flori mari, din colturi nestiute ale lumii, pe care le-a mixat cu “animal print”, iar mai nou cu elemente din adancul marilor.



Designerul american Michael Kors a “pictat” colectia Michael Michael Kors cu flori salbatice, de primavara in nuante de albastru si le-a imprimat pe tricouri, fuste, rochii lungi sau pantaloni scurti, pe care le-a mixat cu topuri in nuante puternice si solare.

Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccioli au mizat in linia young Red Valentino pe florile capsunelor si nuantele serbetului pentru rochii delicate cu croieli retro-chic ce contureaza femei fragile si copilaroase.



Florile sunt prezente si la nivelull acesoriilor sport, colectiile Adidas Originals si Adidas x Stella McCartney abunda in imprimeuri florale ce se regasesc imprimati pe colanti, bustiere, maiouri, jachete subtiri, hanorace si trainers.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0