Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te machiezi sa fii in tendinte in primavara anului 2018

de Camelia Diaconu la 2018-04-06
Cum sa te machiezi sa fii in tendinte in primavara anului 2018
Putem spune, in sfarsit, ca primavara si-a intrat in drepturi si la noi. Deja avem temperaturi cu multe grade in termometru si usor, usor incepem sa ne schimbam si garderoba. Pentru ca nimic nu este mai frumos decat un machiaj primavaratic, iata care sunt recomandarile specilistilor in materie de make-up pentru primavara anului 2018.


Tendintele se schimba in fiecare sezon, indiferent despre ce domeniu vorbim, asa ca, era inevitabil sa nu se schimbe si in acest an preferintele in ceea ce priveste machiajul. Primavara, totul este natural si la fel trebuie sa ramana si cand spunem machiaj de primavara: natural!
 
Nu se mai poarta machiajul in exces!  Daca pana acum am putut purta un machiaj strident, care sa evidenteze anumite zone ale fetei precum, ochi, buze sau pometi, in aceasta primavara se poarta natural. Adica, un machiaj cat mai expresiv datorita naturaletii pe care o exprima. Nu trebuie sa iti mai incarci tenul cu o multime de produse de beauty pentru ca nu vei face altceva decat sa strici efectul. 
 
Asa ca, recomandarea make-up artistilor de renume este aceea de a purta in fiecare zi un chip frumos, elegant, care sa nu fie incarcat. Se poarta nuantele naturale pe timpul zilei, sidefate, mascara pentru a evidentia ochii si blush-ul pentru a pronunta linia pometilor.
 
Pentru a stii la ce trebuie sa renunti daca iti doresti sa fii in tendintele anului 2018 in materie de make-up, iata propunerile:
 
- Un contur prea pronuntat. Lasa machiajul in exces pentru anumite ocazii speciale, care impun acest lucru, in rest, renunta la tusul strident impreuna cu fardul si mai stralucitor, mai ales in timpul zilei. Un ten incarcat nu te va face mai vizibila intr-un mod placut, din contra, poti pica intr-o extrema vulgara. 
 
- Renunta la spracenele tatuate in exces sau prea subtiri. Lasa sprancenele sa creasca in ritmul lor natural si renunta sa le mai ataci cu o cantitate de fard in exces. De asemenea, nu le mai pensa fir cu fir, se poarta totul natural, inclusiv sprancenele.
 
- Fara prea mult mascara. Din dorinta de a-ti evidentia privirea si de a parea ca ai genele mai lungi, poti da gres. Prea multa mascarea pe gene nu face altceva decat sa le incarce si sa arate inestetic. Alege mascara doar pentru a-ti evidentia fin linia ochilor, nimic mai mult. 

Pentru un ten perfect ingrijit in orice moment al zilei, descopera patru tratamente de infrumusetare cu efect rapid!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0