Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pasi spre cariera. Saptamana portilor deschise la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti

Pasi spre cariera. Saptamana portilor deschise la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti
Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti va continua traditia organizarii evenimentului 'Zilele Portilor Deschise', prin extinderea si transformarea lui in 'Saptamâna Portilor Deschise', care va avea loc in perioada 23-27 aprilie. In aceasta perioada vor avea loc conferinte, dialoguri, prezentari de proiecte studentesti, filme-document, dar si sesiuni deschise de intrebari, pentru fiecare dintre cele sase programe de studii de licenta si douasprezece programe de masterat.


Prima zi, luni, 23 aprilie, va fi dedicata programului de studii Limba si literatura romana - o limba straina. Departamentul de studii literare se va prezenta printr-o serie de dezbateri, la care vor participa criticii literari Liviu Papadima, Dan C. Mihailescu, Ioana Parvulescu, Florin Manolescu, Iulian Costache si studentii care organizeaza atelierul de istorie culturala "Haimanalele" lui Caragiale, Cenaclul 'Vorba vine...'.

Luni dupa-amiaza, Departamentul de lingvistica si invitatii sai (Eugen Istodor, cercetatori lingvisti) vor propune o discutie pe tema limbajul presei ('Esti cool si daca vorbesti corect') iar membrii Cercului de lingvistica organizeaza ateliere despre limbajul internetului ('Romana online') si despre raportul dintre limba si cultura.

Doua scenete ale dramaturgului sarbatorit in acest an se vor 'infrunta' in facultate: cea a studentilor filologi (jucata in balconul Salii de lectura) si cea a invitatilor lor, liceenii de la Colegiul National "I. L. Caragiale".

In cea de-a doua zi, marti, 24 aprilie, Departamentul de Studii culturale va pune in scena o abordare nonconformista, printr-o galerie a proiectelor studentesti, o tombola a cunoasterii, dar si prin discutii, filme, dialoguri libere si scenete. Seara, cu incepere de la ora 18,00, intrarea va fi libera la proiectii de filme si spectacole celebre de teatru, realizate dupa piesele lui Caragiale.

Miercuri, 25 aprilie, Departamentul de stiinte ale comunicarii va prezenta alternativ programele de studii Comunicare si relatii publice si Åžtiinte ale informarii si documentarii, cu ajutorul studentilor care vor vorbi despre proiecte interdisciplinare, stagii de practica si de voluntariat, carora li se vor alatura absolventi de succes si reprezentantii asociatiilor din care unii sau altii dintre ei fac parte.

In cea de-a patra zi, Departamentul de Åžtiinte administrative il va aduce in scena, in stilul intregului eveniment (dar surprinzator!), pe deputatul "Dandanache" in 2012.

Totodata, tot in cea de-a patra zi, cu incepere de la ora 12,00 si vineri, 27 aprilie, Facultatea de Litere va oferi, pentru prima data in cadrul acestui eveniment anual, o prezentare a activitatii de cercetare a masteranzilor din cele 12 programe acreditate si dezvoltate aici.

In inchiderea Saptamanii Portilor Deschise, vineri seara, Åžcoala Doctorala si cele noua Centre de cercetare ale Facultatii ii invita pe oaspetii lor si pe membrii comunitatii universitare la o dezbatere legata de programe, proiecte si finantari, implicit de strategii si politici actuale ale cercetarii in stiinte umaniste, stiinte ale comunicarii si stiinte administrative.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0