Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vopseaua de par: atrage privirile celor din jur cu o culoare unica si stralucitoare

de Alina Ilie la 2016-05-13
Vopseaua de par: atrage privirile celor din jur cu o culoare unica si stralucitoare
Vrem sa fim frumoase si sa atragem privirile celor din jur. Ne plac complimentele si facem eforturi pentru a arata bine. Simtim nevoia unei schimbari de look, alegem o alta nuanta de par pentru a arata mai tinere si mai radiante.


Foarte multe dintre noi aleg sa isi schimbe culoarea parului fie pentru a acoperi firele albe sau pur si simplu pentru a face o schimbare de look. De aceea, este de preferat sa cumparati vopsea de par profesionala de la branduri renumite precum Wella si Londa.

Pentru a pastra culoarea cat mai mult timp dar si parul sa ramana cat mai sanatos aveti nevoie de produse de calitate. Aveti sampon, balsam, masca, ser pentru varfuri? Acestea protejeaza parul in urma vopsirii.
De exemplu, masca cu pigment ciocolatiu restabileste tonurile intense parului lipsit de vitalitate.
Masca cu pigment ciocolatiu
Hair-stylistii ne sfatuiesc sa alegem nuanta vopselei in functie de culoarea pielii, apoi se luam în considerare culoarea ochilor, trasaturile fetei, personalitatea.

Foarte important atunci cand cumparati vopseaua este sa alegeti culori naturale, cat mai apropiate de nuanta parului. Pentru culori vibrante si un par sanatos puteti opta pentru o vopsea de par Wella sau o vopsea de par Londa si gasiti vopsea de par profesionala la ProfihairshopIndiferent ce alegeti, nu uitati ca trebuie sa fie cu cel mult doua tonuri mai inchisa sau deschisa decat culoarea naturala. Culoarea rezista la mai multe spalari, iar pentru a sti care vi se potriveste... nu puteti afla decat testandu-le.

Vopseaua semipermanenta, denumita si nuantator, este preferata de unele femei deoarece nu schimba radical culorea parului. Doamnele care doresc o colorare de durata pot alege o vopsea de par permanenta.

Puteti opta pentru o vopsea permanenta pe baza de ulei de argan, cheratina, elastina, omega 6 sau colagen. Londa Professional, vopsea permanenta, este recomandata tuturor tipurilor de par. Noua ne-a atras atentia aceasta nuanta superba de blond deschis, care asigura o acoperire de pana la 100% a firelor de par alb. Parul este hranit si hidratat in profunzime, cu stralucire sublima pana la urmatoarea colorare.
Vopsea de par L'Oreal
Pentru nuantarea parului sau a suvitelor puteti aplica vopsea semipermanenta. Aceasta poate deschide parul cu doua-trei tonuri. Gama cuprinde mai multe nuante aprinse, naturale si pastel.  Wella Color Touch vopsea semipermanenta ofera un par sanatos, plin de stralucire.
Vopsea semipermanenta Wella Professional

De asemenea, pentru protejarea firului de par dupa vopsire este necesar sa folositi produse speciale, deoarece sunt mult mai delicate decat cele obisnuite.

Un alt aspect foarte important pentru pastrarea vreme cat mai indelungata a culorii parului vopsit este sa nu folositi uscatorul de par, ondulatorul. Asta deoarece firul de par se va usca, va deveni casant, iar culoarea isi va pierde din stralucire.

Razele soarelui va afecteaza culoarea parului, de aceea este de preferat sa folositi un sampon special pentru parul vopsit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.89 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0