Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sampon de par sa folosesti daca te vopsesti frecvent

de Sunt Fericita la 2016-06-28
Ce sampon de par sa folosesti daca te vopsesti frecvent
Vara trecuta m-a apucat nebunia vopsitului pentru prima oara in viata. Parul meu era saten inchis si imi doream sa ajung la o nuanta frumoasa de aramiu. Neexperimentata fiind in arta parului vopsit, m-am gandit ca un sampon nuantator m-ar putea ajuta.


Nu am stat prea mult pe ganduri ca m-am si trezit intr-un magazin cu produse profesionale de par in cautarea unui sampon nuantator cu tente aramii. Trebuie sa recunosc ca am nimerit din prima nuanta pe care o cautam si a prins destul de bine chiar si pe parul meu inchis, fara sa lase pete sau urme inestetice. Probabil ca a iesit atat de bine si pentru ca parul meu era natural.

Fiind un sampon nuantator si nu o vopsea de par, acesta rezista in medie intre 3-8 spalari, in functie de proprietatile sale, dar si de tipul tau de par. Partea buna este ca dupa mai multe spalari nuantatorul iese de tot si poti reveni la culoarea ta naturala, fara nici o grija.

Totusi, inainte de a apela la un anumit nuantator de par, informeaza-te despre el! Cel mai important este brandul pe care il alegi, te poti informa despre cele mai bune sampoane nuantatoare la Profihairshop.

Nuantatorul poate fi o alegere buna atunci cand nu esti convinsa daca iti doresti sa te vopsesti, ori daca nu esti hotarata asupra nuantei. Acesta se gaseste atat sub forma de sampon, cat si sub forma de crema, insa ambele sunt semipermanente si foarte usor de folosit.

Cea mai simpla varianta pentru mine este samponul nuantator - il poti aplica extrem de usor, nu contin nici amoniac nici apa oxigenata, iar ingredientele sale ajuta la intarirea firului de par. In plus, nuantatorul poate fi utilizat si reutilizat de cate ori iti doresti, caci nu afecteaza textura parului.

Atentie insa la tipul de nuantator pe care il folosesti, pentru ca daca nu folosesti unui de calitate acesta va iesi pe haine, pe lenjeria de pat si pe orice alte obiecte ai atinge, ceea ce nu este deloc placut.

Trebuie sa mai stii ca nuantatorul intensifica nuanta parului si nu ajuta la deschiderea culorii acestuia. In plus, in urma expunerii la soare, parul ti se va decolora cu cateva tonuri.

La mine a durat cam doua saptamani pana am revenit la nuanta naturala si parca nu ma mai puteam obsinui cu ea, mai ales ca era vara si urma sa plec in concediu, asa ca m-am gandit sa aleg o vopsea permanenta si sa imi schimb look-ul definitiv.

Am trecut printr-un proces mai complex, deoarece a fost nevoie sa ma decolorez si pentru ca am stat prea mult cu antioxidantul in cap am iesit mai blonda decat un pui de gaina. Nu ma puteam obisnui cu culoarea, asa ca m-am vopsit din nou, la doar o saptamana dupa decolorare si am ajuns intr-un final la nuanta de aramiu pe care mi-o doream de la inceput.

Desi de data asta mi-a iesit culoarea perfecta, parul meu era deja sensibil, fragil si varfurile erau despicate. Nu il mai puteam aseza in niciun fel, nu ma mai intelegeam deloc cu el si trebuia sa il port numai prins.

Coafeza mea m-a sfatuit sa apelez de urgenta la niste niste produse profesionale de ingrijire a parului, asta daca vreau sa mai am ce vopsi si vara viitoare. Si evident ca vreau, mai ales dupa ce am aflat care este
nuanta de par a anului 2016!

Tot ea mi-a recomandat un sampon Moroccanoil - habar nu aveam ce era, nu mai auzisem de el, dar trebuie sa recunosc ca a facut minuni cu parul meu! Samponul Moroccanoil are o formula foarte concentrata si este ideal pentru parul normal spre uscat si il hidrateaza dupa prima spalare. Fara sulfati, fosfati si parabeni, samponul Moroccanoil  protejeaza culoarea parului, fiind bogat in substante nutritive.

Parul meu si-a revenit la viata dupa ce am folosit acest produs. A devenit prietenos si jucaus cum era inainte. Nu mai aveam nevoie de o ora de pregatire inainte de iesi din casa pentru a-l strange si a-l aseza intr-un anumit fel. A fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla, deja incepusem sa imi fac griji si sa ma intreb daca voi mai putea purta vreodata parul desprins, fara sa se electrizeze ori sa arate total neingrijit.

Pentru ca am aflat ca este recomandat sa alternezi samponul pe care il folosesti frecvent cu un alt produs, macar dupa cateva luni de utilizare continua, i-am cerut din nou sfatul coafezei mele, in asteptarea unui produs similar, tot pentru hidratarea parului proaspat vopsit. Caci am continuat sa ma vopsesc, evident.

Atunci am descoperit samponul Londa, a carui formula este imbunatatita cu extracte de miere si mango. Era exact ceea ce aveam nevoie: un produs hranitor, care mi-a reparat firele de par dezhidratate, a stopat caderea parului si i-a redat stralucirea si vitalitatea de alta data

Ingredientele sale au facut cu adevarat minuni, iar aceasta formula de miere si mango are un parfum de care nu ai cum sa nu te indragostesti!

In plus, mierea este cunoscuta drept un umectant foarte bun care ajuta firul de par sa retina apa si sa fie astfel in permanenta hidratat, in timp ce fructul mango contine complexul de vitamine B si beta-caroten, ale caror proprietati redau stralucirea parului.

De cand am incercat cele doua tipuri de sampon parul meu este mai sanatos, mai puternic si mai lucios ca niciodata!

Daca ai de gand sa iti schimbi culoare parului vara asta, apeleaza la produsele profesionale de par si vei arata ca un star de cinema!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vopsea de par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre profihairshop

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0