Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 idei de decoratiuni de Craciun pentru un semineu adevarat... sau fals

10 idei de decoratiuni de Craciun pentru un semineu adevarat... sau fals
Esti printre norocosii care pot spune ca au un semineu in locuinta? Stii atunci ca semineul este elementul central al sufrageriei si poate fi decorat in stil minimalist sau somptuos - important e sa nu il neglijezi, pentru ca va atrage atentia oricum. Iata cateva idei de a decora semineul si cum iti poti face un semineu fals...


Daca nu ai in semineu in sufragerie... il poti construi singura, din numai 3-4 scanduri. Alege 2 scaduri pentru partile laterale, bate-le in perete cu cuie sau lipeste-le cu un adeziv puternic ori spuma poliuretanica, apoi continua deasupra, cu inca o scandura orizontala. Peste acesta fixeaza un raft, folosind cateva piese in forma de L.
Cat despre decorarea semineului...
1. Poti alege o schema de culori specifice Craciunului dupa care sa te ghidezi in alegerea decoratiunilor.
2. O alta idee este alegerea unor figurine sau jucarii dintr-un desen animat care are episoade sau legatura cu Craciunul sau iarna (Winnie The Pooh sau 101 dalmatieni sunt exemple in acest sens).
3. Semineul mai poate fi decorat simplu, cu numai 1-2 statuete sau bibelouri de iarna (un om de zapada, un brad, copii de o sanie, etc.).
4. Multi proprietari de semineu intind o ghirlanda din ramuri de brad, funde, diverse decoratiuni sau flori de sezon (vezi aici) de-a lungul acestuia - daca alegi acesta optiune, ai mare grija sa nu ia foc.
5. In locul ghirlandei obisnuite poti alege sa intinzi un sirag de luminite; e un mod clasic de a decora semineul, iar efectul este senzational.
6. In locul luminitelor poti folosi lumanari asezate in suporturi speciale, de sarbatoare, intercalate cu crengute de brad, conuri sau globuri.
7. Imaginea clasica a semineului de sarbatori presupune renumitele sosete, care se agata de blatul acestuia. Sosetele in care ne imaginam ca ne aduce Mosul cadouri sau dulciuri se gasesc de cumparat aproape in orice magazin in aceasta perioada.
8. In loc de decoratiuni indoielnice, poti alege o tema simpla: familia. Pune cateva fotografii cu voi, cateva lumanari, globuri sau crengi de brad si vei crea un punct central deosebit.
9. Daca esti adepta decoratiunilor minimaliste, goleste blatul semineului si aseaza numai cateva conuri de brad sau ramurele de ilice.
10. La decorarea semineului mai poti folosi felicitari vechi (vezi ideile de aici si aici) sau alte obiecte antichizate (ceasuri, siraguri de perle, cutii pictate, etc).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.54 din 5 - 28 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre semineu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre decoratiuni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre craciun

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0