2oua,
6 linguri zahar,
9 linguri ulei,
6 linguri lapte dulce,
1 lingurita amoniac alimentar,
faina,
coaja rasa de la o lamaie si
sucul unei jumatati de lamaie.
2 pachete unt (80% grasime),
1 l lapte dulce,
16 linguri zahar tos,
200 gr gris,
2 lamai (sucul).
2 plicuri zahar pudra cu aroma de vanilie,
suc de lamaie.
Mod de preparare:
Stinge amoniacul cu suc de lamaie si amesteca ingredientele fara faina pana obtii un aluat consistent, adauga faina si amesteca. Imparte aluatul in patru parti egale si baga-l la cuptor pentru 8 minute.
Apoi te poti ocupa de crema. Trebuie sa fierbi laptele si sa adaugi zahar pe care il amesteci pana se dizolva. Adauga grisul si lasa-l pe foc 4-5 minute.
Dupa ce se raceste adauga sucul de lamaie si untul dizolvat. Imparte crema in trei boluri si intinde-o intre foi. Cerne zaharul pudra pentru a prepara glazura si adauga suc de lamaie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.19
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!