Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri pe care ar trebui sa stii sa le faci

10 lucruri pe care ar trebui sa stii sa le faci
Sunt 10 lucruri pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca. Unele dintre ele sunt simple, altele mai putin simple, dar nu imposibil de invatat.


 La ce ne ajuta aceste lucruri? Unele ar putea salva chiar vieti. Chiar daca par marunte sau inutile, in anumite situatii ne dam seama ca ar fi fost ideal sa fi avut una dintre aceste deprinderi. 
 
In primul rand, aceste cunostinte ne ajuta sa depindem mai mult doar de noi insine si sa reusim sa fim productivi in multe situatii fara ajutorul altcuiva. Prin urmare, ar trebui sa stii:
 
1. Sa aprinzi un foc. O sa razi si o sa te gandesti ca nu ai nevoie de asa ceva. Cu toate acestea, s-ar putea ca la un moment dat sa ai nevoie tocmai de aceasta informatie. 
 
2. Sa folosesti un computer. Cunostintele de baza ale folosirii unui calculator sunt esentiale in ziua de azi. Ajuta-i si pe cei de langa tine sa invete.
 
3. Sa cauti pe Google in mod corect. Google stie tot. Daca nu reusesti sa gasesti ceea ce cauti, inseamna ca nu ai cautat cum trebuie.
 
4. Sa acorzi primul ajutor si sa cunosti manevra Heimlich. Sotul, copilul sau oricine altcineva de langa tine ar putea avea nevoie de ajutor intr-o zi.
 
5. Sa gatesti. Este important sa stii sa gatesti lucruri de baza, sa poti face o friptura fara sa o arzi si sa pregatesti o omleta fara sa dai foc bucatariei.
 
6. Sa spui o poveste care sa atraga atentia oamenilor. Asta te ajuta sa fii un om increzator si sa vorbesti deschis in fata unei audiente.
 
7. Sa dai o veste proasta. Cineva tot trebuie s-o faca. In unele situatii, esti chiar tu cea care trebuie sa dea vestea.
 
8. Sa schimbi o roata. Din nou, poate nici nu ai masina si crezi ca asta nu-ti va folosi niciodata. Dar nu stii ce iti aduce ziua de maine, asa ca asta e un lucru bine de stiut.
 
9. Sa faci fata unui interviu pentru job. Daca te panichezi in fata angajatorilor, nu vei obtine slujba.
 
10. Sa iti organizezi eficient timpul. Daca nu iti organizezi timpul in permanenta, inseamna ca il pierzi. Poti sari peste aceasta activitate de organizare numai atunci cand vrei sa te odihnesti si nu vrei sa mai planifici altceva.
 
Lucruri simple, dar care ar trebui invatate si practicate (unde este cazul). Cunoscand toate aceste lucruri, devii din start un om mai puternic. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre interviu

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0