Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 beneficii pe care sa le negociezi la angajare

de Sunt Fericita la 2021-03-11
Top 5 beneficii pe care sa le negociezi la angajare
Pe masura ce avansezi in varsta si capeti din ce in ce mai mult experienta in campul profesional, vei constata, poate cu putina surprindere, ca iti doresti alte lucruri de la un loc de munca, spre deosebire de anii tineretii. Astfel, un salariu avantajos s-ar putea sa nu mai fie singurul argument in favoarea semnarii unui contract.


Asa cum spuneam si mai sus, pe masura ce acumulezi experienta si calificari, vei putea sa cresti si pretentiile. Astfel, angajatorii vor fi nevoiti sa-ti ofere si alte avantaje. Vei fi intr-o pozitie in care ei te vor dori pe tine, deci trebuie sa profiti de asta. Iata care sunt cele mai importante beneficii pe care le poti negocia, evident pe langa salariu. 

Tichete de masa 

Considerate de tot mai multi angajati drept o completare fireasca la salariu, acesta poate fi unul dintre primele beneficii pe care le discuti. Avand in vedere ca o buna parte din salariu se va duce oricum pe mancare, practic tichetele de masa reprezinta o alta metoda de a fi platit in plus. Avand in vedere faptul ca acestea se acorda per zi de munca prestata, exista un nivel limitat de tichete de masa pe care le poti primi in fiecare luna. Conform legii, valoare nominala a unui tichet de masa nu poate depasi suma de 15,18 RON, pe zi lucrata, dar exista si tichete de 9 RON sau alte sume. Negociaza pentru cele mai valoroase. 

Asigurari si abonamente de servicii medicale 

Tot mai multe persoane realizeaza cat de importanta este sanatatea pentru o viata normala, lucru inteles si de angajatori. Pana la urma este clar ca un angajat cu probleme de sanatate nu poate presta la capacitate de 100%. Astfel, una dintre primele intrebari pe care i le poti pune unui angajator este legata de asigurarea serviciilor medicale. Majoritatea angajatorilor pot opta pentru o asigurare medicala privata prin Otto Broker, deci aceasta cerinta clar nu-i va lua prin surprindere.  

Training si acoperirea costurilor de pregatire profesionala 

Indiferent de varsta, pentru a evolua constant va fi nevoie sa inveti mereu lucruri noi. Mai mult ca sigur nu vei vrea sa te angajezi intr-un loc de munca ce nu-ti poate imbunatati competentele. Astfel, merita sa te informezi la momentul interviului despre programele de training oferite si despre posibilitatea ca angajatorul sa-ti plateasca anumite cursuri. Atentie, de cele mai multe ori astfel de intelegeri vin cu conditia ramanerii in firma pe o anumita perioada de timp sau achitarea contravalorii cursului in cazul plecarii inainte de expirarea termenului. 

Program de lucru flexibil sau posibilitatea de a lucra de acasa

La un moment dat vei fi obtinut tot ceea ce ti-ai dorit de la viata profesionala, si focusul tau se va afla, cel putin pentru o perioada, pe viata personala. Acest fenomen se va manifesta cu atat mai puternic in momentul in care apar si copiii in peisaj. Astfel, daca vrei sa te concentrezi mai mult pe viata personala, sa scazi din timpul de naveta sau pur si simplu vrei mai mult timp pentru tine, negociaza programul si posibilitatea de a lucra de la domiciliu. Evident, ia in calcul si specificul activitatii, nu toate domeniile pretandu-se la lucrul de la distanta. 

Abonament la sala de sport

Probabil ca resimtim cu totii efectele izolarii pe termen lung, dar mai ales sunt afectati cei care nu au loc sa faca miscare la domiciliu. Asadar, daca esti pasionata de miscare sau pur si simplu vrei sa fii in forma pentru a preveni efectele imbatranirii, merita sa negociezi un abonament la o sala de sport. Din ce in ce mai multe firme realizeaza avantajele unei colaborari cu un centru de fitness, deci nu te sfii sa ceri un astfel de beneficiu. 

 

Ce alte beneficii ti-ar placea sa-ti mai ofere angajatorii pentru ca oferta sa fie pe gustul tau? 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0