Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri in agricultura pentru anul 2014

3 idei de afaceri in agricultura pentru anul 2014
Vrei sa demarezi o afacere in agricultura pe cont propriu sau alaturi de un partener de afaceri? Daca da, venim in sprijinul tau cu 3 idei de afaceri profitabile in agricultura pentru anul 2014.


Ideile de afaceri in agricultura sunt perfecte pentru cei care detin teren agricol. Vrei sa stii in ce merita cu adevarat sa investesti?
Iata cateva dintre cele mai interesante idei de afaceri in agricultura pentru anul 2014:
1. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic
Plantele medicinale sunt la mare cautare. Salvia, valeriana, lavanda, menta, musetelul sunt extrem de valoroase, iar culturile sunt usor de intretinut.
Pentru cei care detin teren, cultivarea plantelor medicianle se dovedeste a fi una dintre cele mai de succes idei de afaceri mici, care se demareaza cu bani putini.
Terapiile naturiste bazate pe miraculoasele plante medicinale castiga tot mai mult teren, fiind deci o afacere de perspectiva. Sa nu uitam ca plantele medicinale reprezinta de asemenea o importanta sursa de materii prime pentru producerea unor medicamente si cosmetice naturale.
Stiai ca exista o cerere permanenta de sute de tone de plante medicinale (musetel si menta) pentru export in Germania?
2. Cultivarea catinei
Cererea pe piata europeana a catinei romanesti este din ce in ce mai mare. Acest fruct trateaza cu succes boli precum ulcerul gastric si duodenal, leucemia, urticaria, reumatismul, afectiunile neuroendocrinologice, circulatorii, hepatice. Este un adjuvant puternic in tratarea afectiunilor oftalmologice, coronariene, hipertensiunii arteriale si a gingivitelor.
Pe piata europeana, fructele proaspete de catina, certificate BIO si recoltate obligatoriu prin detasarea ramurilor si separarea fructelor, se vand cu 1,6-1,8 euro/kg.
3. Cultivarea arbustilor fructiferi
Una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbustilor fructiferi (goji, merisoare, aronia). Sa nu uitam interesul crescut al publicului larg pentru produsele naturale, eco sau bio. Cultivarea acestor specii de arbusti fructiferi in sistem ecologic promite profituri substantiale si multiple oportunitati de dezvoltare.
Ai un teren de 300-400 de metri patrati, situat undeva la tara? Atunci trebuie sa stii ca terenul respectiv, cultivat cu arbusti fructiferi (goji, merisoare, aronia), iti poate asigura cateva tone de fructe proaspete pe an.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de afaceri

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0