Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 idei de afaceri daca vrei sa devii antreprenor

de Sunt Fericita la 2023-09-04
9 idei de afaceri daca vrei sa devii antreprenor
Esti in cautarea unei surse de inspiratie pentru investitii de succes? Visezi la o afacere inedita in mediul urban? Ei bine, nu esti singurul, caci din ce in ce mai multe persoane se gandesc la a-si lua cariera in propriile maini, iar posibilitatile din domeniul antreprenoriatului sunt nelimitate. Si cel mai mare avantaj il reprezinta faptul ca poti accesa oricand fonduri europene nerambursabile pentru a incepe un business. Daca te intrebi „Oare ce afacere sa deschid?”, te invitam sa parcurgi articolul urmator si sa descoperi cateva dintre cele mai inspirate idei de afaceri daca vrei sa devii antreprenor!


1. Restaurant 
Deschiderea unui restaurant nu este un proiect tocmai simplu de realizat, insa poate fi una dintre cele mai inspirate idei de afaceri in mediul urban si nu numai. In acest sens, vei avea nevoie de un plan bine pus la punct, creativitate si o doza de entuziasm. Inarmeaza-te cu rabdare, caci acest proiect va avea nevoie de timp, in asa fel incat aceasta idee de afacere sa atinga punctul de profitabilitate maxima. Unul dintre elementele cheie ale succesului este alegerea bucatarului sef, asa ca trebuie sa acorzi o importanta deosebita acestui pas. 
 
2.Sala de fitness 
Daca esti pasionat de sport, dezvoltarea armonioasa si un stil de viata sanatos, o sala de fitness poate fi o idee de afacere de succes. Importanta exercitiilor fizice este constientizata de un numar tot mai mare de romani, motiv pentru care orasele mari sunt pline de sali de fitness si fiecare are o clientela bogata. Acest tip de afacere poate fi deschisa cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile si tot ce ai de facut se rezuma la alegerea tipului de sala de fitness, analiza pietei, alegerea locatiei, identificarea echipamentelor necesare, calcularea costului de deschidere, infiintarea firmei, promovarea salii de fitness si multe alte aspecte. 

3.Laborator de patiserie/cofetarie 
Cine refuza vreodata candy baruri, prajituri, torturi pentru zile de nastere, ciocolata, eclere, amandine, savarine si toturi de nunta? Nimeni! Acesta este si motivul pentru care laboratoarele de cofetarie sunt idei de afaceri de succes, care garanteaza profituri mari. Pentru investitie, respectiv utilajele de laborator, poti accesa fonduri europene nerambursabile, atata vreme cat elaborezi un plan de afacere, depui un dosar de finantare, dupa care implementezi fondurile si demarezi constructia propusa in proiect.  
 
4.Servicii foto-video 
Imortalizarea momentelor ocupa un loc important in organizarea tuturor evenimentelor importante din vietile oamenilor, asa cum sunt nuntile, botezurile, cununiile sau aniversarile. Prin urmare, daca ai o pasiune pentru arta fotografica, o excelenta idee de afaceri poate fi cea a unor servicii foto-video. Desigur, poti diversifica activitatea profesionala si prin achizitionarea unei cabine foto. 

5.Service auto sau spalatorie auto  
Te pasioneaza autovehiculele? Atunci doua idei excelente de afaceri sunt service-urile si spalatoriile auto. Si spunem excelente pentru ca investitia poate fi acoperita in totalitate de fonduri nerambursabile. Pentru maximizarea profitului, in cazul unui service auto, ideal ar fi ca in faza de start up, acesta sa aiba la baza un procent de 70% reparatii si 30% mecanica. De cealalta parte, daca doresti sa investesti intr-o afacere profitabila, o poti face cu incredere intr-o spalatorie auto, caci cererea pe piata carwash este destul de mare! 
 
6.Salon de infrumusetare si cosmetica
Industria beauty este din ce in ce mai bine cotata, fiind una dintre cele mai apreciate idei de afaceri pe baza de fonduri europene. In acest sens, avem doua idei de afaceri pentru un antreprenor la inceput de drum: salon de infrumusetare si coafor sau salon de cosmetica. Tine cont de faptul ca nu exista nicio femeie care sa nu-si doreasca sa fie frumoasa, iar atunci cand vine vorba de frumusetea si ingrijirea tenului, a parului si a corpului, nu se fac compromisuri. Aceste idei de afaceri sunt minunate si au un potential mare de crestere!
 
7.Firma IT 
Printre domeniile vedeta ale momentului se afla, indiscutabil, si domeniul IT, ceea ce il transforma intr-o alta idee excelenta de business. Oportunitatile de accesare a fondurilor europene sunt si ele pe masura, contribuind considerabil la cresterea si dezvoltarea acestei idei de afacere. Sa nu mai vorbim despre numeroasele facilitati fiscale acordate de autoritatile romane angajatilor IT! 
 
8.Servicii de dezvoltare web
Un alt domeniu in care iti poti croi calea spre succes este si cel al serviciilor business to business, cu atat mai mult in ceea ce priveste skill-urile digitale. Prin urmare, o idee de afacere este dezvoltarea web, caci din ce in ce mai multe companii investesc in imaginea lor virtuala. Orice companie doreste sa se asigure ca au o prezenta online bine definita si optimizata, pentru a face fata competitiei, ceea ce transforma dezvoltarea web intr-un instrument esential in arsenalul unui business. Astfel, poti miza pe cererea pentru aceste servicii si poti da startul unei agentii de publicitate. 
 
9.Servicii de securitate
O preocupare de inteles a populatiei este si va fi intotdeauna securitatea. In prezent este rar sa vezi o intrare prin care toata lumea poate intra liber. Si cum oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de siguranta lor, o idee buna de afacere poate fi reprezentata si de serviciile de securitate, cu atat mai mult serviciile de instalare de interfoane si videointerfoane. In prezent poti achizitona un video interfon cu monitor LCD, de exemplu, la preturi extrem de avantajoase, ceea ce determina foarte multi oameni sa apeleze la astfel de servicii pentru locuintele lor, ceea ce nu poate decat sa dea un imbold afacerii tale! 
 
Pentru a deveni antreprenor vei avea nevoie de curaj, dar si de expertiza, iar pentru a le pune in practica pe amandoua, ai nevoie de idei de afacere care sa treaca testul timpului. Ne place sa credem ca ti-am oferit aceste idei si ca le le vei folosi ca sursa de inspiratie pe calea in domeniul antreprenoriatului!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de afaceri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre it

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0