Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Obiecte vestimentare pe care sa le porti la petrecerea de Craciun din acest an

de Sunt Fericita la 2018-12-27
7 Obiecte vestimentare pe care sa le porti la petrecerea de Craciun din acest an
Au inceput deja sa se stabileasca locatiile pentru petrecerile de sfarsit de an organizate in companii, asa ca este timpul sa te decizi cu ce te vei imbraca si ce accesorii vei purta. Iti recomandam cateva idei, dar iti spunem si ce nu ar trebui sa porti!


Petrecerea de Craciun organizata de firma este momentul relaxat din an in care trebuie sa te simti bine si sa te distrezi alaturi de colegi. Nu este un moment in care sa epatezi cu o tinuta glam ori cu accesorii in exces, asa ca, pentru un look sexy, dar simplu, iata ce iti recomandam:
 
Poarta o pereche de pantaloni din catifea. Catifeaua a revenit la moda de cativa ani, iar piesele vestimentare din catifea sunt extrem de comode si rafinate. O pereche de pantaloni din catifea ii va adauga un plus de senzualitate unei tinute casual si se poate asorta foarte usor cu orice pulover ori camasa.
 
Un palton animal print. Nu te imbraca cu o multime de straturi de haine pentru a te proteja de gerul de afara. Cel mai bine, ia-ti un palton animal print care sa iti tina de cald. Unde mai pui ca animal print este vedeta anului viitor, asa ca ai face bine sa il cumperi de acum. 
 
Poarta o pereche de cercei tip cocktail. Renunta la bijuteriile in exces, mai ales la cele din aur si alege o pereche de cercei tip cocktail care se potriveste de minune la acest tip de eveniment. Se asorteaza perfect cu o tinuta simpla, ba mai mult, o scot din banal si ii adauga un plus de creativitate.
 
Poarta un pulover fosforescent. Renunta la modelele clasice de pulover si alege un model care sa atraga toate privirile celor din jur. Sa porti un pulover intr-o culoare puternica este si o forma de curaj si indrazneala. Asorteaza-l la o pereche de pantaloni largi ori la o pereche de blugi skinny.
 
Un ruj puternic. Nu este nevoie sa te machiezi strident pentru a iesi in evidenta. Noi iti recomandam sa mergi cat mai naturala la petrecerea de Craciun si sa porti un ruj rosu care sa te evidentieze. Pentru ochi poti folosi doar rimel.
 
O fusta cu paiete. Indrazneste sa fii sclipitoare cu ajutorul unei fuste cu paiete asortata cu o camasa simpla. Nu iti recomandam rochiile pline de paiete care se potrivesc  mai de graba evenimentelor de gala, ci o fusta simpla din paiete, intr-o singura culoare.
 
Incalta-te cu o pereche de mocasnini. La petrecerea de Craciun mergi sa dansezi si sa te simti bine, asa ca nu alege o pereche de tocuri care sa te incomodeze. De asemenea, nici pantofii sport nu sunt o solutie, avand in vedere ca ai ales o tinuta eleganta. O pereche de mocasini te va ajuta sa te simti bine si sa dansezi toata noaptea.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0