Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Gesturi care pastreaza iubirea intr-o relatie

de Camelia Diaconu la 2018-11-28
5 Gesturi care pastreaza iubirea intr-o relatie
Iubirea nu inseamna gesturi marete si cadouri extravagante. Iubirea inseamna liniste, respect, apreciere si gesturi marunte care sa pastreze intotdeauna flacara aprinsa. Este important de stiut ca orice relatie trebuie intretinuta, iar gesturile sunt artificiile cele mai in masura sa mentina iubirea. Iata ce nu trebuie niciodata sa uiti sa faci intr-o relatie!


5 Gesturi mici, dar care mentin iubirea


Monotonia ori delasarea sunt principalii factori care pot duce la distrugerea unei relatii. Indiferent de anii de relatie pe care ii aveti in spate, nu trebuie nici unul dintre voi sa lasati sa intervina plictiseala ori sa existe doar senzatia de obisnuinta. Pentru a demonstra dragostea, gesturile marunte denota afectiune si grija, asa ca nu lasa sa treaca nici macar o zi fara sa faci urmatoarele:
 
Imbratiseaza. Se spune ca o imbratisare este cea mai mare si sincera forma de afectiune. Imbratisarea unei persoane dragi are un efect asupra hormonilor ambilor parteneri, este declansata secretia de oxitocina, mai exact hormonul care este responsabil cu starea noastra de bine si de fericire. Imbratisarile reprezinta o conexiune puternica, un gest marunt, dar plin de pasiune si iubire, asa ca nu uita sa imbratisezi in fiecare zi mai mult.

Zambeste. Atitudinea dintr-o relatie este cheia catre  o relatie de cuplu fericita. Nu renunta niciodata la zambetul de pe buze, indiferent de situatie. Trezeste-l dimineata cu un zambet si cel mai bine, asteapta-l seara, dupa o zi lunga si grea, cu cel mai frumos zambet. Un zambet sincer va face sa uitati de stresul din jur si sa va bucurati mai mult de ceea ce aveti.

Sarutati-va. Un pupic pe frunte inseamna mai mult decat orice alt cadou valoros. Nu uitati in nicio zi sa va oferiti unul celuilalt pupicul de “buna dimineata” ori de “noapte buna”. Saruturile au efecte benefice asupra voastra, va intaresc relatia si va fac sa o construiti din ce in ce mai puternica. 

Tineti-va de mana. Nu este un simplu tinut de mana, ci este un gest care va ajuta sa pastrati flacara aprinsa in relatie. Strangerile de mana sunt un simbol universal al dragostei si reprezinta grija pe care v-o purtati unul celuilalt. Este un gest marunt, dar care inseamna ca te poti baza pe sprijinul celui de langa tine deoarece acesta este dispus sa iti ofere oricand ajutorul. Tineti-va de mana mai des, strangeti-va mana chiar si atunci cand stati in canapea si va uitati la o comedie romantica.
 
Mici atentii. Asa cum spuneam, iubirea nu are nevoie de cadouri valoroase, insa micile atentii dovedesc atentia ta la detaliile din viata lui. Asteapta-l acasa cu felul lui de mancare preferat sau fa-i cadou cartea pe care si-o dorea de mult timp. Faceti-va un cadou reciproc fara sa fie o ocazie anume, ci doar sa celebrati dragostea oricand doriti.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.86 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0