Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Relatie de lunga durata - 7 sfaturi daca vrei ca relatia ta sa dureze

de Sunt Fericita la 2018-11-08
Relatie de lunga durata - 7 sfaturi daca vrei ca relatia ta sa dureze
O relatie nu supravietuieste de una singura. Ambii parteneri sunt datori sa o intretina in mod constant daca isi doresc o relatie de lunga durata. Increderea, dragostea si respectul sunt adevarate gesturi de iubire, insa pe langa acestea, sunt multe alte obiceiuri care pastreaza o relatie profunda! Iata de ce mai este nevoie in plus:


Pentru o conexiune benefica intre doua persoane este nevoie de grija si atentie in fiecare zi. O relatie plina de iubire nu are nevoie doar de cadouri sau de mici gesturi care demonstreaza asta, ci se construieste treptat pentru a deveni una dintre cele mai solide relatii.

De ce ai nevoie pentru o relatie de lunga durata

Comunicare. Comunicarea este punctul cheie al oricarei relatii. Cu cat vei comunica mai mult, mai onest si mai atent fata de nevoile partenerului, cu atat veti reusi sa mergeti impreuna cat mai mult timp pe acelasi drum. Nicio relatie nu poate supravietui fara dialog, insa relatiile de iubire care nu se bazeaza pe comunicare nu au nicio sansa de reusita.
 
Intelegere. Ambii parteneri trebuie sa isi doreasca sa treaca peste neintelegeri si dificultati. Oricat ar fi de unita relatia, exista si momente cand apar mici neintelegeri si divergente de opinie. Nu trebuie sa iti doresti sa intretii o cearta, ci sa aplanezi discutiile pentru a continua relatia. Trebuie sa intelegi ca oamenii sunt diferiti si ca pot aparea situatii in care opiniile sunt diferite.
 
Simtul umorului. Plictiseala este extrem de daunatoarea relatiilor, mai ales cand vorbim despre relatii de lunga durata. Iubirea are nevoie de mici artificii pentru a inflori in fiecare zi, asa ca discutati si vedeti ce va place cel mai mult sa faceti, unde ati vrea sa mergeti si incercati sa va faceti aceste mofturi ocazional. Faceti ce va place impreuna pentru a condimenta relatia de cuplu.
 
Sprijiniti-va. O relatie de lunga durata rezista datorita intelegerii si conexiunii dintre doi parteneri. Este de multe ori nevoie sa va ridicati moralul unul celuilalt si sa va purtati de grija.
 
Nu renuntati la momentele de intimitate si sex. Dragostea, romantismul, sexul si intimitatea sunt bazele unei relatii de iubire. Chiar daca locuiti impreuna, nu deveniti decat colegi de apartament, in acest caz lucrurile nu vor functiona pentru mult timp. Incercati constant moduri in care sa reaprindeti flacara din cuplu.
 
Accepati si iertati. Compasiunea, dar si acceptarea si iertarea sunt atribute care va vor ajuta sa depasiti orice perioada dificila a relatiei. Daca aveti o relatie de lunga durata, incercati sa reparati lucrurile cu care va confruntati si treceti impreuna peste situatiile dificile. Vorbiti despre idealurile si visurile pe care le aveti, pentru a va asigura ca aveti o perspectiva comuna spre care va indreptati.
 
Invatati din greseli. Orice om greseste si nu se intampla asta in mod voit. Invatati impreuna sa va intelegeti si sa lasati in urma greselile facute pentru a avea mai mult timp pentru voi doi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0