Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 secrete pentru un bronz rezistent

de Ana-Maria Tudor la 2014-09-01
5 secrete pentru un bronz rezistent
Prima zi de toamna aduce cu sine o melancolie apasatoare, in mod special in cazul persoanelor care iubesc vara, marea si bronzul. Avem cateva secrete pentru dvs., care sa va ajute sa va prelungiti bronzul si in sezonul rece.


V-ati chinuit in aceasta vara sa prindeti un bronz natural frumos, care sa va puna in valoare tenul si sa va scoata in evidenta orice tinuta ati purta? Nu va intristati! Va puteti pastra bronzul pana in primavara, daca tineti cont de cateva secrete pe care vi le prezentam in randurile urmatoare:

1. Hidrateaza pielea dupa expunerea la soare
Este evident ca bronzul tau pare mult mai accentuat la dus, insa pentru a-l pastra pentru cat mai mult timp este indicat sa folosesti o lotiune hidratanta dupa expunerea la soare. De asemenea, poti aplica lotiunea hidratanta in fiecare zi, dimineata si seara, in timpul sezonului toamna-iarna, pentru a prelungi durata bronzului. In plus, hidratarea corespunzatoare reduce riscul decojirii pielii bronzate.

2. Consuma multa apa
Consumul ridicat de apa nu este necesar doar pe timpul verii, pentru a evita deshidratarea! Apa are capacitatea de a creste durata de viata a celulelor din epiderma si hidrateaza pielea bronzata. De asemenea, ajuta impotriva decojirii pielii.

3. Consuma alimente bogate in betacaroten
Beta-carotenii, pe care ii puteti regasi in morcovi, rosii, cartofi, mango sau caise, ajuta la intensificarea bronzului, datorita pigmentului rosu-portocaliu. Aceste elemente iti vor ajuta pielea sa isi mentina nuanta aramie pana la iarna.

4. Fara bai fierbinti, doar dusuri rapide
Renunta la obiceiul de a sta lungita in cada in apa fierbinte minute in sir, daca vrei sa iti pastrezi bronzul cat mai mult timp. Alege dusurile rapide, cu apa calduta. Apa fierbinte nu face altceva decat sa inmoaie si sa exfolieze pielea rapid.

5. Renunta la epilatul cu ceara
Benzile de ceara reprezinta cel mai mare inamic in cale mentinerii pielii aramii in sezonul rece, deoarece nu indeparteaza doar firele de par nedorite, ci si un strat subtire de piele. Inlocuieste-le cu crema epilatoare sau chiar aparatul electric!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bronz

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0