Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Urmeaza sa pleci in vacanta la mare? Afla ce nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau!

de Sunt Fericita la 2023-06-22
Urmeaza sa pleci in vacanta la mare? Afla ce nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau!
Vacanta la mare este un moment de relaxare si distractie, dar si de ingrijire a corpului si a pielii. Pentru a te bucura de soare, nisip si apa, ai nevoie de cateva lucruri esentiale in bagajul tau. Iata ce nu ar trebui sa uiti sa impachetezi pentru a-ti asigura tot confortul necesar pentru zile de plaja memorabile!


Costumele de baie sunt piesele principale ale unei vacante la mare. In functie de preferintele si de silueta ta, poti alege dintre diferite modele si culori de costume de baie. Important este sa te simti confortabil si increzatoare în ele. Fie ca preferi un bikini, un costum intreg sau un tankini, asigura-te ca alegi un model care iti pune in valoare silueta si iti ofera suport si confort. De asemenea, este bine sa ai mai multe costume de baie la dispozitie, pentru a le schimba dupa fiecare baie si pentru a evita iritatiile sau infectiile.

Costum de baie intreg


Un costum de baie intreg este o optiune eleganta si practica pentru zilele de plaja. Acesta iti acopera abdomenul si iti subliniaza formele. Poti opta pentru un costum de baie intreg simplu sau cu imprimeuri, cu bretele sau fara, cu decolteu adanc sau discret. Un costum de baie intreg iti ofera protectie solara si te ajuta sa eviti iritatiile cauzate de nisip.

Costume de baie 2 piese


Daca vrei sa te bronzezi uniform si sa iti expui mai mult corpul, poti alege costume de baie 2 piese. Acestea iti permit sa iti personalizezi look-ul si sa combini diferite culori si modele. Poti alege un costum de baie din doua piese cu sutien triunghiular sau balconet, cu slip normal sau brazilian, cu volane sau fara. Un costum de baie din doua piese iti confera libertate de miscare si sex-appeal.

Ochelarii de soare


Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu stylish, ci si o protectie necesara pentru ochii tai. Expunerea prelungita la razele UV poate cauza arsuri, cataracta sau alte afectiuni oculare. De aceea, este esential sa alegi o pereche de ochelari de soare cu lentile de calitate, care sa blocheze cel putin 99% din razele UVA si UVB. In plus, ochelarii de soare te vor ajuta sa previi formarea sau ridurile premature cauzate de lumina puternica.

Crema cu protectie solara


Crema cu protectie solara este un alt produs indispensabil pentru vacanta ta la mare. Pielea ta are nevoie de o bariera eficienta impotriva radiatiilor solare, care pot provoca arsuri, pete, imbatranire prematura sau chiar cancer de piele. Alege o crema cu un factor de protectie adecvat tipului tau de piele si reaplic-o la fiecare doua ore sau dupa fiecare baie. Nu uita sa iti protejezi si buzele, urechile, nasul si scalpul cu un balsam sau un spray special.

O palarie sau o sapca


O palarie sau o sapca este un alt accesoriu util si chic pentru vacanta ta la mare. Aceasta te va ajuta sa iti umbresti fata, gatul si umerii de soarele arzator si sa previi insolarea sau deshidratarea. Poti opta pentru o palarie cu boruri largi, din paie sau bumbac, sau pentru o sapca sportiva, in functie de stilul tau. Asigura-te ca palaria sau sapca se potriveste bine pe capul tau si nu iti cade la fiecare adiere de vant.

O pereche de papuci


Papucii sunt incaltarile ideale pentru plaja, deoarece sunt usori, comozi si usor de pus si scos. In plus, te vor proteja de nisipul fierbinte, pietricelele ascutite sau eventualele resturi care pot rani picioarele tale. Alege o pereche de papuci din material rezistent la apa si la nisip, care sa nu alunece pe suprafete umede sau alunecoase. Poti opta pentru papuci simpli, colorati sau cu imprimeuri vesele, in functie de preferintele tale.

Un prosop sau o paturica pentru plaja


Un prosop sau o paturica este un element esential pentru confortul tau pe plaja. Cu ajutorul lor, iti poti intinde un loc pe nisip, unde sa te relaxezi, sa citesti o carte sau sa te bronzezi. De asemenea, le poti folosi pentru a te sterge de apa sau pentru a te infasura daca ti se face frig. Alege un prosop sau o paturica din material absorbant si usor de spalat, care sa nu ocupe mult spatiu in bagaj. Poti opta pentru un model simplu, cu dungi sau cu motive marine, in functie de gusturile si preferintele tale.

O sticla cu apa


Sticla cu apa este un element vital pentru sanatatea ta pe plaja. Cand te expui la soare si la caldura, organismul tau pierde multe lichide prin transpiratie si are nevoie de rehidratare constanta. Daca nu bei suficienta apa, risti sa te deshidratezi, sa te simti slabita, ametita sau chiar sa lesini. De aceea, este recomandat sa bei cel putin doi litri de apa pe zi si sa eviti bauturile alcoolice, cofeinizate sau zaharoase, care pot accentua deshidratarea. Alege o sticla din material termoizolant, care sa pastreze apa rece si proaspata.


Acestea sunt lucrurile esentiale care nu ar trebui sa le lipseasca din bagajul tau cand pleci in vacanta la mare. Cu ele, te vei putea bucura de o experienta plina de distractie si relaxare, fara a-ti pune in pericol sanatatea sau confortul. Nu iti ramane decat sa te bucuri de fiecare clipa, sa te distrezi alaturi de cei dragi si sa te intorci bronzata si relaxata cu zeci de amintiri placute! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta la mare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lucruri esentiale

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0