Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 obiceiuri fashion care te imbatranesc

de Madalina Alexe la 2014-05-21
6 obiceiuri fashion care te imbatranesc
Sa fim sincere, ideea de a te imbraca adecvat varstei este de-a dreptul plictisitoare. Da, suntem de acord cu faptul ca femeile de peste 16 ani nu ar mai trebui sa poarte anumite lucruri (tricouri cu imprimeuri stupide, de exemplu), dar sa-i spui unei femei sa uite de fusta mini sau de o anumita culoare de ruj pentru ca are o anumita etate este ridicol.


Totusi, credem in styling-ul adecvat varstei, ceea ce inseamna sa cunosti piesele care te fac sa arati chic fara a fi trendy, confortabil fara a fi sleampata si vag sexy fara a fi vulgara, mai ales daca lucrezi la birou.
Bineinteles, nu trebuie sa te imbatranesti cu alegerile fashion pe care le faci. Poti sa ai 20, 30, 40, 50 de ani sau mai mult si sa te imbraci ca o persoana responsabila, dar moderna si relaxata. 
Iata ce trebuie sa eviti:
Porti piese retro fara nicio nota moderna.
Stim cu toate ca moda este ciclica si ca ce se purta odata se va mai purta si altadata. Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa te imbraci din cap pana in picioare cu un outfit de acum 50 de ani. Vei arata mult mai batrana.
Ai gasit la second-hand un pulover neon? Uita de leggings si tenisi si opteaza pentru blugi skinny, coafura naturala si machiaj minimal, la care adaugi ghete pana la glezna. Ai gasit o fusta midi foarte draguta, genul dansatoarelor de swing? Asorteaz-o cu geaca de piele si pantofi de lac cu varful ascutit, nu cu un sirag de perle.
Uiti de croitorie.
Nu-ti pasa cum iti cad hainele, asa ca risti sa pari in varsta. Cum? Daca hainele sunt prea largi, prea lungi, prea cumva, pare ca incerci sa-ti ascunzi trupul ceea ce, intrinsec, se traduce prin prea conservatoare sau mai in varsta.
Te bazezi pe aceeasi vechi dinozauri din dulap.
Nu-ti prea place sa faci cumparaturi? Este in regula, dar probabil ca iti place sa arati prezentabil, asa ca nu este sfarsitul lumii sa inlocuiesti un palton vechi de 15 ani cu unul care-ti vine bine si este mai actual. Poti sa-ti conservi stilul, dar actualizeaza-l putin. Vei parea mai tanara si te vei bucura ceva mai mult de ideea de a te imbraca.
Porti ochelari de citit de la farmacie.
Ai nevoie de ochelari de citit? Nicio rusine! Oricum, se stie ca ochelarii semipreparati de la farmacie nu sunt prea moderni. Mergi la medic, fa-ti un control, apoi investeste in niste rame frumoase. Meriti.
Te pensezi prea tare.
Sprancenele prea subtiri iti fac chipul sa para aspru si imbatranit. Pe masura ce imbatranim, sprancenele se subtiaza, dar machiajul chiar ajuta. 
Te imbraci prea tinereste, prea trendy sau prea sexi.
Pe masura ce imbatranim, exista anumite alegeri de stil pe care trebuie sa le uitam. De exemplu, la 20 de ani nu esti batrana, dar esti mai in varsta decat verisoara de 15 ani si toate prietenele ei care stau la mall si sunt innebunite dupa blugi roz cu tinte si hanorac cu gluga.
La fel, daca te imbraci prea sexi, cu decolteuri largi, rochii stramte sau paiete risti sa dai impresia ca te stradueisti prea tare sa pari tanara ceea ce inseamna ca, ei bine, nu esti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum te imbraci

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0