Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Trucuri pentru un look impecabil

de Sunt Fericita la 2019-04-19
5 Trucuri pentru un look impecabil
Atunci cand te pregatesti sa participi la un eveniment, dincolo de aspectul exterior pe care ti-l creezi, alegerea pieselor de baza este aspectul cel mai important. Ce materiale alegi, cum asociezi piesele vestimentare, dar si ce accesorii porti pentru a avea un look impecabil? Afla cateva trucuri de stil care te vor ajuta sa arati bine la orice eveniment!


Participarea la evenimente impune o tinuta corecta din punct de vedere stilistic, dar si una inspirata, eleganta si ingrijita. Sa ai grija de imaginea ta inseamna sa iti reinnoiesti garderoba ori de cate ori este nevoie, dar si sa te pregatesti temeinic pentru dress code-ul evenimentului. Mai jos iti vom spune cateva trucuri de stil care te vor ajuta sa fii pregatita oricand!

 
Cumpara-ti intotdeauna doar haine de calitate. Piesele vestimentare care, de regula, urmeaza o croiala simpla, dar inspirata, nu se vor demoda niciodata. Ele pot fi oricand transformate intr-o tinuta mai ampla doar cu ajutorul catorva accesorii de efect. Hainele de calitate isi vor pastra acelasi efect ani la rand, ceea ce inseamna ca investitia este amortizata in timp.

 
Cumpara-ti doar haine in care iti sta bine. Dincolo de ce se poarta, alege-ti intotdeauna hainele care iti vin bine. Daca nu ti se potrivesc, atunci ce rost are sa le cumperi? O tinuta inspirata inseamna o tinuta care se aseaza impecabil pe corpul tau, pana la urma stilul este cel care ramane, dincolo de orice tendinte vestimentare.

 
Ai intotdeauna hainele calcate. Hainele sifonate, indiferent cat sunt de scumpe, nu vor fi niciodata frumoase. Hainele sifonate denota neingrijre, iar aspectul tau poate fi imediat compromis. Acorda mare atentie calcarii hainelor, deoarece impactul primei impresii este extrem de important.

 
Personalizeaza-ti fiecare tinuta. Pentru a-ti evidentia personalitatea, nu trebuie sa tii cont de trenduri, ci trebuie sa alegi haine care te reprezinta. Cumpara-ti doar haine in care te simti bine, care te fac sa te simti diferita ori de cate ori le porti si iti cresc increderea in tine. Nu purta o rochie intr-un anumit fel doar pentru ca asa a fost descrisa in ultima prezentare de moda, ci personalizeaz-o in functie de trasaturile tale.

 
Acorda atentie accesoriilor. Orice accesoriu pe care il porti are puterea de a-ti infrumuseta tinuta ori de a o distruge in totalitate, asa ca alegerea corecta a accesoriilor este imperios necesara. Nu purta multe accesorii daca nu te reprezinta, doar de dragul trendurilor si nu investii in piese pe care stii ca nu le vei purta. Incearca sa fii cat mai creativa atunci cand iti alegi tinutele si sa transformi o piesa banala intr-una senzationala.


Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0