Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Accesorii pentru sport - ce sa porti cand alergi

de Camelia Diaconu la 2018-10-10
Accesorii pentru sport - ce sa porti cand alergi
Grija pentru un stil de viata sanatos este preocuparea multora dintre noi, tocmai din acest motiv, sportul a inceput sa faca parte din rutina zilnica. Si pentru ca nu poti sa mergi sa alergi cu telefonul in mana, iti spunem care sunt accesoriile esentiale pe care trebuie sa le ai cand faci sport!


Efectele sedentarismului pot fi multiple, iar o alimentatie nesanatoasa impreuna cu alte vicii zilnice pot duce la afectiuni extrem de grave la nivelul corpului. Miscarea zilnica poate face minuni la nivelul intregului corp. Fie ca optezi pentru antrenamente intense in fiecare saptamana la sala de sport sau doar iesi sa alergi in parc ori sa te plimbi, acest obicei te va ajuta sa traiesti sanatos si sa te bucuri mai mult de viata.

Pentru ca nu poti merge sa alergi avand diferite obiecte in mana sau un rucsac in spate, iata care sunt accesoriile pe care iti recomandam sa ti le cumperi atunci cand te apuci de sport. 
 
Casti. Ritmul muzicii te va ajuta sa te concentrezi mai bine si in acelasi timp sa te relaxezi pentru a te bucura de antrenament. Fie optezi pentru pachetul clasic de casti, fie esti la curent cu tehnologia si iti iei o pereche de casti wireless. O pereche de casti impreuna cu muzica preferata te ajuta sa te debarasezi de stresul cotidian si sa te bucuri mai mult de miscarea fizica. 
 
Smartwatch. Cautat in primul rand pentru design-ul spectaculos, ei bine, smartwatch-ul este accesoriul ideal care te ajuta si atunci cand faci sport. In momentul in care porti la mana un smartwatch vei reusi sa iti urmaresti in timp real performantele corpului tau, fara sa te opresti din alergat si sa te uiti, asa cum ai fi facut-o pe un telefon. Ceasul are incorporat o tehnologie de ultima generatie, care te ajuta atat sa iti vezi mesajele pe care le primesti pe telefon, cat si sa controlezi volumul muzicii pe care o asculti in casti.
 
O husa pentru telefonul mobil. Husa detasabila care se prinde pe brat iti este numai buna in momentul in care alergi. De multe ori, echipamentul pe care il porti nu iti permite sa iti iei cu tine si telefonul mobil, asa ca husa care se fixeaza la nivelul bratului este ideala. Este o solutie confortabila, pe care aproape ca nu o vei simti in momentul in care o porti. 
 
O borseta usoara. In momentul in care mergi sa alergi ai nevoie si de alte lucruri cu tine, nu doar de telefonul mobil. O stilca cu apa ti-ar fi greu sa o cari in mana in timp ce alergi, motiv pentru care o borseta de mici dimensiuni te ar ajuta foarte mult. Ea se poate prinde in talie si poate sta fixa fara sa te incomodeze

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016