Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Accesorii si haine in care trebuie sa investesti

de Camelia Diaconu la 2018-09-10
Accesorii si haine in care trebuie sa investesti
Se fac tot mai multe cumparaturi, fie in magazine, fie pe site-urile online, insa multe dintre ele nu sunt facute cu scopul de a rezista pe termen lung, ci doar pentru un moft temporar. Cumparaturile strategice trebuie sa fie acele piese vestimentare impecabile, calitative, in care sa investesti bani, dar care iti asigura confort si calitate pe termen lung. Iti recomandam cateva piese vestimentare si accesorii pe care trebuie sa le ai acasa, chiar daca au un pret mai ridicat.


Multe haine in garderoba nu inseamna intotdeauna si un stil vestimentar bun. Cumparaturile trebuie sa se bazeze pe un echilibru, iar garderoba trebuie sa contina cateva accesorii si obiecte de baza. Iata care sunt acestea.
 
O pereche de pantofi negri cu toc. Sunt pantofii clasici, care se potrivesc oricand, la orice. Pantofii negrii clasici, cu toc cui trebuie sa fie prezenti in orice garderoba deoarece acestia pot fi purtati atat in tinutele elegante din cadrul unui eveniment, cat si in tinutele office ori casual. Este important sa investesti intr-o pereche de pantofi, pentru a te asigura ca nu sunt unii incomozi, care iti deformeaza piciorul, dar si ca iti vor rezista mai multe sezoane la rand. Pantofii impecabili trebuie sa fie si comozi, iar pentru asta, trebuie sa oferi un pret pe masura.
 
Sandale cu barete subtiri. Pe langa pantofi, obligatoriu trebuie sa ai si o pereche de sandale cu toc inalt si barete subtiri. Acestea sunt de-o eleganta nemaintalnita si sunt solutia ideala oricarei tinute. Tocul nu este o problema, poti alege unul in care te simti tu cel mai confortabil.
 
Geanta din piele. Apar o multime de genti cu modele care mai de care mai sofisticate, insa este important sa ai cel putin o geanta calitativa, din piele, care sa iti asigure un plus de eleganta tinutei. Geanta simpla, intr-o culoare neutra, te va ajuta sa o asortezi oricarei tinute de zi, elegante sau simple. Incearca sa alegi un model cat mai simplu, fara prea multe imprimeuri si buzunare. De asemenea, verifica daca pielea este una calitativa, care nu se pateaza. Asigura-te ca se ingrijeste si se intretine usor.
 
Jacheta din piele. O jacheta neagra din piele o poti purta ani la rand, daca materialul este unul calitatv, mai ales ca pielea nu se va demoda niciodata. O jacheta o poti asorta la orice, fie ca este o combinatie clasica cu jeans, fie ca este o tinuta eleganta, o rochie neagra.
 
Blugi. Cauta o pereche de jeansi care sa iti vina perfect si in care sa te simti nemaipomenit de bine. Printre multimea de perechi de blugi din dressing, asigura-te ca ai si o pereche mai speciala, care sa te salveze in orice nevoie. Blugii nu se vor demoda niciodata tocmai din acest motiv iti recomandam sa investesti intr-o pereche.
 
Trenci. Este piesa vestimentara cea mai buna de tranzitie, pentru orice sezon. Trenciul trebuie sa fie calitativ, pentru a rezista de la an la an si sa se potriveasca atat toamna, cat si primavara. Nuantele trebuie sa fie unele neutre si cat mai elegante.
 
Rochie neagra. Scurta sau midi, rochia neagra nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Este piesa de rezistenta si totodata simbolul feminitatii deoarece poate fi purtata oricand, indiferent de tematica evenimentului. Rochia neagra accesorizata potrivit este ideala pentru un eveniment pretentios de seara sau o petrecere sofisticata de zi.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0