Ingrediente:
- 500 g de conopida,
- 25 ml de otet,
- 1 legatura de marar,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 legatura de tarhon proaspat,
- 1 lamaie,
- 4 catei de usturoi,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata conopida, se spala bine, se desfac buchetelele si se oparesc in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca.
Se pregateste un sos din ulei, otet, usturoiul zdrobit sare si piper, care se toarna peste conopida. Mararul, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt si se amesteca bine cu sosul si cu conopida.
Salata se serveste rece, in farfuriute speciale pentru salata, cu zeama de lamaie, dupa gust, si cu feliute de lamaie ca ornament.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
