Ingrediente:
- 500 g de conopida,
- 25 ml de otet,
- 1 legatura de marar,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 legatura de tarhon proaspat,
- 1 lamaie,
- 4 catei de usturoi,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata conopida, se spala bine, se desfac buchetelele si se oparesc in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca.
Se pregateste un sos din ulei, otet, usturoiul zdrobit sare si piper, care se toarna peste conopida. Mararul, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt si se amesteca bine cu sosul si cu conopida.
Salata se serveste rece, in farfuriute speciale pentru salata, cu zeama de lamaie, dupa gust, si cu feliute de lamaie ca ornament.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
