Ingrediente:
- 500 g de conopida,
- 25 ml de otet,
- 1 legatura de marar,
- 1 legatura de patrunjel,
- 1 legatura de tarhon proaspat,
- 1 lamaie,
- 4 catei de usturoi,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata conopida, se spala bine, se desfac buchetelele si se oparesc in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca.
Se pregateste un sos din ulei, otet, usturoiul zdrobit sare si piper, care se toarna peste conopida. Mararul, patrunjelul si tarhonul se toaca marunt si se amesteca bine cu sosul si cu conopida.
Salata se serveste rece, in farfuriute speciale pentru salata, cu zeama de lamaie, dupa gust, si cu feliute de lamaie ca ornament.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!