Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Analgezice pentru calmarea durerii pe care le poti face acasa

de Camelia Diaconu la 2019-09-12
Analgezice pentru calmarea durerii pe care le poti face acasa
La prima forma de durere, chiar si cea mai mica, multi dintr noi ne-am obisnuit sa dam buzna in medicamente, analgezice pentru calmarea durerii. Ce vrem sa te ajutam sa intelegi este faptul ca cele mai bune analgezice pentru calmarea durerii le poti face chiar tu acasa, din cateva ingrediente simple.


Exista pe internet o multime de remedii naturale pe care le poti incerca pentru tratarea anumitor afectiuni. Mai mult de atat, exista o multime de solutii care te pot ajuta in calmarea durerilor, pe care le poti prepara chiar tu singur acasa. Nu stii niciodata cu exactitate care sunt ingredientele medicamentelor pe care le cumperi din comert, asa ca cel mai bine invata sa iti prepari singur analgezicele. Iata ce sa incerci:
 
Turmeric. Pentru a reduce umflaturile care apar din cauza ranirilor tesuturilor, dar si pentru a preveni ranirea celulelor, cel mai bine este sa folosesti turmeric. Datorita compusului curcumina pe care il contine, turmericul este un antioxidant puternic si un anti-inflamator rezistent.
 
Sare amara. Cand simti ca esti incordat, te dor oasele si vrei sa iti relaxezi muschii cel mai bine este sa folosesti sare amara. Este un tratament ideal pentru persoanele care sufera de artrita, dar si pentru femeile care au nascut recent. Cum functioneaza sarea amara? In momentul in care aceasta este dizvolvata in apa, ea penetreaza zonelor dureroase si calmeaza durerea datorita magneziului din compozitie.
 
Bors de oase. De ce sa inghiti cat mai multe medicamente pentru a-ti intari sistemul osos si pentru a reduce frecarea articulatiilor? Borsul de oase contine o multime de nutrienti care au capacitatea de a reduce durerea. Acesta contine gelatina, aminoacid care ajuta la lubrifierea oaselor si la reducerea inflamatiilor.
 
Cuisoare. Durerile de cap, durerile dentare, mai multe tipuri de inflamatii, dar si artrita, toate pot fi tratate cu ajutoru cuisoarelor. Poti fie sa le mananci deoarece au un gust dulce usor picant, fie sa le aplici local.
 
Extract de tataneasca. Radacina de tataneasca poate da o crema care face minuni pentru durerile de spate. Are rezultate excelente pentru reducerea semnificativa a durerii deoarece atat radacina, cat si frunzele contin alantoina si acid rosmarinic, acizi care reduc inflamatia, calmeaza durerea si accelereaza noi celule ale pielii.
 
Caldura si gheata. Daca ai dureri mari provocate de o rana sau o inflamatie cronica, atunci ar trebui sa incerci procesul de alternare a caldurii cu gheata. Pune un prosop peste piele, dupa care aplica gheata in locul dureros. Dupa aproximativ 30 de minuta inlatura gheata si lasa rana sa revina la temperatura camerei. Imediat cum inflamatia este redusa de rece, caldura relaxeaza muschii din jurul zonei dureroase.
 
Asadar, inainte de a cumpara orice medicamente pentru ameliorarea durerii, cel mai bine foloseste-te de aceste ingrediente naturale. Vei vedea rezultate imediate!


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.86 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0