Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remedii naturale care te scapa de orice durere

de Ana-Maria Tudor la 2014-09-15
Remedii naturale care te scapa de orice durere
Te doare capul? Petreci multe ore la birou si durerile de spate parca nu iti mai dau pace? Durerile articulare au aparut de la o varsta frageda? Nu trebuie sa te sperii, iar medicamentele prescrise de medici nu reprezinta intotdeauna cea mai buna solutie.


Remediile naturale sunt la indemana ta si pot inlatura orice durere, ca prin minune. In plus, remediile naturale nu sunt costisitoare, sunt sanatoase si nu te afecteaza in niciun fel.

Daca durerea pare sa nu iti mai dea pace, iata cateva trucuri pentru a o invinge odata pentru totdeauna, doar cu remedii naturale:

Dureri articulare

Durerile articulare sunt tot mai frecvente odata cu inaintarea in varsta, iar principala cauza a aparitiei este provocata de distrugerea cartilajului articulatiilor. Solutia naturala care ne scapa de orice durere a articulatiilor? Extractul de Boswellia - jumatate de lingurita pe zi tine durerile la distanta!

Dureri de cap

Durerea de cap nu iti da pace? Nu te lasa sa lucrezi in voie si sa te concentrezi pe activitatile zilnice? Inseamna ca te-ai saurat de medicamente care nu si-au dovedit inca eficienta! Incearca spray-ul nazal cu capsaicina, care stimuleaza celulele nervoase si ajuta la disparitia rapida a migrenei.

Dureri de gat

Un pahar de apa rece sau o inghetata ti-ar putea da peste cap sistemul imunitar si te vor impiedica sa te simti in largul tau mai multe zile. Daca durerile de gat sunt puternice, nu dispera! Apeleaza la spray-ul cu argint coloidalm cu efect antimicrobian, care face minuni impotriva durerilor de gat.

Dureri de spate

Durerea de spate este destul de frecventa, mai ales in cazul persoanelor care lucreaza la birou si petrec peste 8 ore pe zi asezate pe scaun. Scapa pentru totdeauna de starea de "amorteala" si de durerile care parca nu iti mai dau pace cu suplimentele cu vitamina B12 - 1 miligram e zi. O alta solutie naturala este masajul usor al zonelor afectate cu crema cu capsaicina si orice durere dispare instant.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre durere de spate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dureri articulare

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0