Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Argila - top 5 beneficii

de Sunt Fericita la 2019-04-29
Argila - top 5 beneficii
Argila este unul dintre produsele de infrumusetare care, datorita proprietatilor, i-a surprins chiar si pe cei mai cunoscuti medici ai timpului. Considerata drept un lut vindecator, argila are proprietati miraculoase, confirmate de medicina moderna, iar mai jos iti prezentam top 5 beneficii. Iata de ce este indicat sa intoduci argila in rutina de infrumusetare!


Care sunt beneficiile argiliei?
 

 
Argila este produsul cu o actiune remineralizanta, reechilibranta si antitoxica ce o transforma in produsul de top pentru terapiile de infrumusetare. Este un lut viu care contine aluminiu, titan, siliciu, mangan, potasiu, sodiu, calciu, magneziu, fier, cupru, bariu, dar si alte microelemente care au un rol major pentru sanatatea si frumusetea organismului.

 
Este consumata de sute de ani, de atunci de cand Ludovic al XIV-lea o folosea imediat dupa masa pentru a evita apritia afeciunilor gastrointestinale. De asemenea, inca din antichitate argila era folosita pe cale externa pentru a trata mai multe afectiuni, printre care arsurile de la nivelul pielii.

 
Argila se regaseste sub patru forme:
 
Argila alba - folosita pentru anemie, masti cosmetice si demineralizare;
Argila verde - recomandata pentru tenul gras deoarece are rol antiseptic si cicatrizant;
Argila rosie - recomandata pentru tratarea afectiunilor articulare si pentru piele;
Argila albastra - recomandata pentru a ascunde semnele tenului obosit.

 
Regleaza tranzitul intestinal. Argila este recomandata pentru a trata, dar si pentru a preveni mai multe afectiuni. In cazul de fata, fie ca vorbim doar despre o cura de detoxifiere, argila este recomandata pentru a curata tractul intestinal, dar si pentru a trata constipatia.

 
Trateaza tumorile si deformarile osoase.  Consumul de argila te ajuta sa stai departe de mai multe tipuri de afectiuni, printre care chiar si sa vindeci tumorile si deformarile osoase. Este un tratament adjuvant foarte simplu de folosit, prin simpli plasturi de argila sau baile cu argila.

 
Infrumuseteaza pielea. Mastile cosmetice cu argila contin aluminiu, oxizi alcalini, oxizi de fier si siliciu si sunt ideale pentru tratarea acneei, tenului cuperozic, dar si pentru indepartarea ridurilor ori anumitor inflmatii de la nivelul tenului. 

 
Previne imbatranirea. Argila cunoscuta si sub denuirea de bentonina este un puternic hidratant si tonifiant al pelii si este recomandata pentru incetinirea procesului de imbatranire, datorita actiunii regenerative. 

 
Bun cicatrizant. Argila verde este bogata in saruri de calciu si magneziu si este recomandata pentru cicatrizarea plagilor, pentru combaterea inflamatiilor reumatice, dar si pe cele hemoroidale. Este recomandata pentru tratamentul tenului gras, dar si pentru tenul acneic si pentru prevenirea caderii parului.
 
In ciuda tuturor beneficiilor argilei, trebuie stiut faptul ca argila poate anula efectele anumitor medicamente pe care le cosumi. Intrebuintarea argilei trebuie facuta doar la recomandarea medicului specialist si este important de stiut faptul ca este contraindicata copiilor, dar si femeilor insarcinate.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0