Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ritualul recomandat pentru ingrijirea pielii. Pasii necesari si produsele potrivite

de Sunt Fericita la 2022-07-05
Ritualul recomandat pentru ingrijirea pielii. Pasii necesari si produsele potrivite
De abia ai asteptat sa porti rochia favorita in sezonul cald, costumul de baie la sesiunile de plaja de pe litoral si chiar pantalonii scurti si topul sport pentru drumetiile montane, nu-i asa? Cu siguranta ai o intreaga garderoba perfecta pentru vara! Cu toate acestea, deoarece pielea ta este expusa la temperaturi ridicate si soare este indicat sa ii oferi atentia si rasfatul bine meritat!


Descopera ritualul pentru ingrijirea pielii perfect pentru ceea ce iti doresti: atingere catifelata, piele sanatoasa si hidratata, stralucire naturala si parfum imbietor cu ajutorul unei rutine ideale. Iata deci care sunt pasii necesari si ce produse cosmetice nu trebuie sa iti lipseasca!
 
Alege produsele cosmetice ideale pentru pielea ta
 
Pielea normala are nevoie de hidratare regulata si de ingrijire zilnica. Aceasta nu prezinta imperfectiuni puternic vizibile sau dereglari ale secretiei de sebum, asa ca te numeri printre persoanele norocoase! Pe de alta parte, tenul gras necesita produse lipsite de ulei si imbogatite cu ingrediente active precum: argila, carbune, zinc etc. Pentru tenul uscat alege cremele de corp intens hidratante Loccitane, asadar pielea ta va avea intotdeauna un aspect tanar si fara imperfectiuni!
 
Exfoliaza-ti pielea
 
In functie de tipul de piele, este important sa introduci in rutina ta de ingrijire un exfoliant catifelat pe care sa-l utilizezi o data pe saptamana sau chiar in fiecare zi, insa este indicat sa optezi pentru un produs cosmetic bland. Exfoliantul indeparteaza celulele moarte si celelalte reziduuri, lasand porii curati.
 
Hraneste pielea
 
Hidratarea este esentiala in rutina ta de ingrijire si infrumusetare, indiferent daca vrei sa cureti tenul, pielea sau parul. Un corp hidratat iti ofera un plus de energie, voie buna, eleganta si feminitate in viata de zi cu zi, dar si la evenimentele speciale. Mai mult, datorita hidratarii vei avea o piele mai puternica impotriva expunerii indelungate la soare, a temperaturilor prea scazute sau prea ridicate sau impotriva intemperiilor!
 
Un ritual perfect cu ingrediente de calitate
 
Ingredientele pe care le contin produsele cosmetice pentru corp vor influenta rezultatele dorite. De exemplu, glicerina, ceramidele, acidul hialuronic, niacinamidele sau retinolul sunt substante perfecte pentru o piele catifelata si puternica impotriva tuturor provocarilor la care este supusa. Pe de alta parte, incearca sa eviti produsele cu ingrediente agresive, precum esentele parfumate, parabenii sau sulfatii.
 
Improspateaza-ti pielea
 
Cu un parfum sau spray de corp delicat si imbietor iti poti racori, catifela si improspata pielea oriunde si oricand! Foloseste astfel de produse in ritualul tau zilnic de acasa sau poarta cu tine un flacon travel size cu ajutorul caruia pielea ta se va bucura in orice moment de un plus de ingrijire si rasfat!
 
Nu uita de ingrijirea mainilor
 
Laptele de corp, balsamul crema pentru catifelare si toate celelalte produse benefice pielii le vei intinde cu ajutorul mainilor, insa este important ca dupa ce ai hidratat foarte bine intreg corpul sa revii si la hidratarea mainilor. Asadar, foloseste o crema cu extracte naturale si delicate, atat pentru incheieturi, palme, degetele si chiar unghii si cuticule. Te vei simti extraordinar!
 
Sfaturi pentru o piele sanatoasa si catifelata
  • Alaturi de un ritual perfect de ingrijire incearca sa consumi cel putin 2L de apa in fiecare zi, in special in perioada calduroasa din an.
  • Relaxeaza-te si odihneste-te! Este foarte important sa ii oferi atat organismului, dar si pielii tale, momente de rasfat si somn.
  • Incearca produsele cosmetice de la branduri cu renume in domeniu, asa vei stii sigur ca alegi intotdeauna calitatea!
  • Foloseste crema cu factor de protectie solara: pentru vara alege produsele cu minim 35 SPF, iar iarna le poti aplica pe cele cu 10-15 SPF.
  • Intre epilare si exfoliere asteapta o perioada de 24 de ore, astfel pielea ta ar putea sa se irite.

Fiecare persoana are nevoie de un anumit tip de ritual de ingrijire, dar si de produsele potrivite pentru pielea sa, fie aceasta cu tendinte de ingrasare, uscata, normala, mixta sau sensibila. Care sunt secretele tale pentru ingrijirea perfecta a pielii?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crema de corp

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hidratare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0