Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cantece de dragoste care au facut istorie

de Sunt Fericita la 2019-06-18
Cantece de dragoste care au facut istorie
S-au scris o multime de melodii de-a lungul timpului, insa cele care au ramas in istorie pentru totdeauna au fost cantecele de dragoste. Mesajul plin de emotie din aceste cantece te face sa transmiti cele mai frumoase ganduri de dragoste, fara sa fii nevoit sa spui niciun cuvant.


Iata care sunt cele mai frumoase cantece de dragoste din toate timpurile!

 
In muzica se scriu cantece cu toate subiectele posibile. Mesajul pe care melodiile il transmit este, de multe ori, unul care se potriveste perfect cu un moment ori o stare sufleteasca prin care trecem. Dintre toate subiectele, cantecele de dragoste sunt cele mai placute, ascultate si fredonate.

Mai jos ti-am facut o lista cu cele mai frumoase cantece de dragoste din toate timpurile, pe care trebuie neaparat sa le asculti si sa i le dedici persoanei dragi!

 
All of me - John Legend. Balada emotionanta pe care John Legend a lansat-o in anul in care s-a casatorit cu iubirea vietii lui, dupa cum chiar el a sustinut.

 
Berlin - Take My Breath Away. Coloana sonora din filmul Top Gun, piesa a castigat Globul de Aur si un premiu Oscar pentru cel mai bun cantec original.

 
Robbie Eilliams - Feel. Melodia cu care Robbie Williams a reusit sa isi creeze o imagine si care a starnit valuri de emotii ani la rand pentru tinerele indragostite.

 
Michael Buble - Everything. Denumit si Frank Sinatra, Michael a reusit cu aceasta piesa sa intre in topul celor mai ascultate si difuzate piese de dragoste.

 
Bon Jovi - Always.  Balada rock care iti va trezi cele mai puternice sentimente de dragoste si pe care trebuie neaparat sa o asculti impreuna cu persoana iubita.

 
Michael Bolton - When a Man Loves a Woman. Chiar daca au trecut mai mult de 20 de ani de cand s-a lansat piesa, inca este nelipsita de la petreceri si de pe ringurile de dans ale mirilor. Este piesa care te va sensibiliza pe deplin.

 
Eta James - At last. O piesa ce imbina jazz-ul cu R&B-ul si care se afla in topul preferintelor multora dintre noi. Melodia a fost mult timp in top si va ramane in istorie.

 
Diana Ross si Lionel Richie - Endless Love. Un duet care te rascoleste cu adevarat. Este o balada de dragoste care, cu siguranta,  te va fascina si te va face sa iti doresti sa traiesti povestea de dragoste perfecta.

 
Natalie si Nat King Cole - Unforgettable. Un duet care te va sensibiliza pana la lacrimi. Vocile celor doi sunt atat de linistitoare si placute incat te vei simti ca intr-un vis.

 
Edith Piag - La vie en rose. Chiar daca Edith era o fire firava, vocea ei a fost de aur. Balada La vie en rose nu putea lipsi din topul celor mai frumoase cantece de dragoste, asa ca iti recomandam sa o asculti.

 
George Michael - Careless Whisper. O melodie care va ramane mereu in istorie si care ne va aminti de cele mai frumoase si romantice clipe ale tineretilor noastre.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0