Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care este cea mai cautata persoana pe Google din SUA?

de Raluca Garbea la 2018-12-24
Care este cea mai cautata persoana pe Google din SUA?
Meghan Markle a dobandit faima internationala in 2018 ca urmare a nuntii regale si a sarcinii anuntate recent, asa ca s-ar putea presupune ca este cea mai cautata persoana pe Google din Statele Unite ale Americii (SUA).


Dar, desi Meghan Markle a fost in atentia presei pe tot parcursul anului, in conformitate cu datele anuale ale Google privind rezultatele cautatii, Meghan Markle este a doua cea mai cautata persoana din SUA. Pe primul loc se afla Demi Lovato, scrie Elle.com.

Lovato ocupa primul loc in clasamentul celor mai cautate persoane pe Google din SUA, invingandu-i pe Meghan Markle, Eminem, Ariana Grande si Cardi B, printre altii.

Cantareata a fost spitalizata pentru o supradoza in iulie si s-a internat apoi la o clinica de dezintoxicare, pentru recuperare. La scurt timp dupa spitalizare, Demi a scris o scrisoare sincera sustinatorilor ei:

“Am vorbit intotdeauna deschis despre lupta mea cu dependenta. Ce am invatat acum este ca boala aceasta nu dispare si nu se estompeaza in timp. Este un lucru pe care trebuie sa incerc sa il depasesc, pentru ca nu am facut-o inca.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine si inca in viata. Le sunt recunoscatoare fanilor mei pentru tot sprijinul si iubirea pe care mi-au aratat-o in ultima saptamana. Gandurile voastre pozitive ma ajuta in aceste momente dificile. Vreau sa le multumesc familiei, echipei mele si medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alaturi in tot acest timp. Fara ei nu as mai fi putut scrie acum aceasta scrisoare.

Am nevoie de timp sa ma vindec si sa ma reabilitez. Nu voi uita niciodata dragostea voastra si abia astept ziua in care sa pot spune ca am depasit aceste momente”, a transmis Demi Lovato fanilor ei.

In timp ce Lovato a obtinut locul 1 in SUA, Meghan Markle ocupa locul fruntas in topul celor mai cautate persoane pe Google din Marea Britanie. Ducesa de Sussex si nunta ei regala s-au clasat, de asemenea, in fruntea cautarilor de top ale Google.

Nunta regala si copilul reglat sunt cele mai cautate stiri ale anului.


Iata care sunt cele mai cautate persoane pe Google (SUA)!

 
  • Demi Lovato
  • Meghan Markle
  • Brett Kavanaugh
  • Logan Paul
  • Khloe Kardashian
  • Eminem
  • Urban Meyer
  • Ariana Grande
  • Rick Ross
  • Cardi B



>> Daca ti-a placut articolul, iti recomandam - 4 lucruri despre familia regala britanica pe care probabil nu le stiai


Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre google

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0