Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce obiecte sa nu porti niciodata in geanta

de Sunt Fericita la 2019-11-18
Ce obiecte sa nu porti niciodata in geanta
Geanta este accesoriul care nu lipseste niciodata de pe umarul femeilor. Indiferent de marimea acesteia, intotdeauna se va gasi un model de geanta care sa le acopere nevoile si care sa se asorteze tinutelor. Chiar daca este extrem de incapatoare, cel mai bine ar fi ca niciodata sa nu porti in geanta urmatoarele obiecte!


Stim ca iti doresti sa ai la indemana obiectele, documente, date importante, insa, nu intotdeauna este indicat sa porti in geanta obiecte care au o valoare mare si pot fi usor furate. Iata cateva dintre aceste obiecte:
 
Pin-urile cardurilor sau parolele altor conturi. Chiar daca este destul de greu sa tii minte atat de multe cifre, evita sa treci aceste informatii utile pe o foaie pe care sa o pastrezi in geanta. Este foarte usor sa iti fie furate documentele si datele importante, asa ca cel mai indicat este sa folosesti aplicatii pe telefonul mobil, care iti pastreaza in siguranta toate datele, fiind protejate de orice pericol. 
 
Documente de identificare. In mod normal, ar trebui sa porti la tine buletinul si permisul auto, daca este cazul. Insa, niciodata nu este recomandat sa ai in geanta si pasaportul sau certificatul de nastere. Daca le pierzi, recuperarea acestora se face foarte greu si mai mult de atat, daca iti sunt furate, poti fi folosite de alte persoane pentu a-ti fura identitatea.
 
Sume prea mari de bani. Nici cardurile sau cecurile nu sunt obiecte care trebuie purtate in geanta. Mai mult de atat, sumele mari de bani pe care le ai in portofel iti pot fi furate foarte usor. Pastreaza-ti un card de credit doar in momentul in care stii ca ai cheltuieli mai mari de facut.
 
Prea multe produse de make-up. Intr-adevar, este posibil sa ai neovie de mici produse de make-up cu care sa ne retusam machiajul, noi femeile, insa nu trebuie sa ai cu tine trusa intreaga de produse. Din cauza temperaturilor ridicate, acestea se pot topi in geanta, ulterior fiind daunatoare pentru tenul tau.
 
Gustari perisabile. Cand stii ca ai o zi aglomerata si nu ai suficient timp la dispozitie sa mananci, atunci este indicat sa ai la tine o mica gustare, insa nu alimente precum fructe sau batoane de ciocolata care se pot topi si se pot strica foarte repede in geanta. 
 
Carduri de fidelitate sau de la alte magazine. Nu vei avea nevoie de ele in fiecare zi, asa ca incearca sa faci o selectie a cardurilor pe care le pastrezi in geanta. Daca un card de fidelitate iti este furat, atunci altcineva se poate bucura de beneficiile acestui obiect. 
 
Incearca sa iti pastrezi cat mai putine obiecte pentru a-ti usura greutatea gentii si pentru a evita durerile de spate. Daca nu ai nevoie de umbrela, dispozitive pentru telefon, haine sau alte obiecte, atunci incearca sa faci o selectie deoarece o geanta de umar nu ar trebui sa cantareasca mai mult de 3,7 kilograme.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.65 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0