Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rucsacul - accesoriul de nelipsit in acest sezon

de Sunt Fericita la 2019-05-22
Rucsacul - accesoriul de nelipsit in acest sezon
Anul acesta, mai mult ca niciodata, vedem peste tot numai rucsacuri. Femeile au renuntat la gentile elegante in favoarea unui rucsac sport pe care sa il porte indiferent de ocazie. Iata de ce ar trebui sa porti si tu rucsac. Care sunt avantajele lui!


Rucsacul este accesoriul versatil care poate fi purtat in orice moment al zilei datorita modelelor variate puse deja la dispozitie de orice magazin de moda.

Este un must have in garderoba mai ales ca poate fi asortat usor la majoritatea tinutelor, dar este si modalitatea perfecta prin care poti lua cu tine o multime de lucruri de care ai nevoie.  Iata de ce iti recomandam si tie sa porti un rucsac!

 
Este comod. Chiar daca gentile aduc o eleganta aparte tinutei, sunt multe ocazii in care gentile sunt greu de purtat. Nu te poti plimba ore in sir pe strada cu o geanta grea pe umar, la fel cum nu poti pune intr-o geanta toate accesoriile de care ai nevoie (ochelari de soare, ruj, pudra, medicamente, crema de maine, etc). Rucsacurile sunt cu mult mai comode, motiv pentru care trebuie sa ai cel putin unul in garderoba ta.

 
Este rezistent. Spre deosebire de o geanta, rucsacul are o rezistenta sporita chiar si atunci cand pui in el o multime de lucruri. Rucsacurile sunt, de regula, confectionate din piele naturala si rezista ani intregi, chiar daca este purtat zilnic.

 
Poate fi purtat de oricine. Pentru rucsac nu exista limita de varsta. El poate fi purtat de catre copii, adolescenti, dar si femei la varsta a treia. Se poate purta oriunde si de catre oricine deoarece este practic si, de ce nu, o piesa de rezistenta care atrage privirile.

 
Se adapteaza usor in orice circumstante. Cu un rucsac in spate poti merge oriunde. Poti alege un model de rucsac mic si elegant pe care sa il porti pe timp de seara, dar si un rucsac colorat si de mari dimensiuni care sa te insoteasca la plimbarile pe munte, la festivaluri sau chiar la birou si la cumparaturi. Rolul practic al rucsacului te va ajuta sa te descurci oriunde.

 
Are un aspect cool. Daca vrei sa fii la moda anul acesta, atunci trebuie sa ai cel putin un rucsac. Acestea au un aspect cool si in plus iti aduc un plus de originalitate tinuteti, fara sa iti bati capul. 

 
Cu o multime de avantaje, rucsacul castiga avans in fata gentilor obisnuite de umar. Rucsacurile sunt o piesa in tendinte care nu par sa se demodeze prea curand, asa ca achizitioneaza-ti modelul care te caracterizeaza.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0