Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piese vestimentare pe care orice femeie trebuie sa le aiba in garderoba

de Sunt Fericita la 2019-11-26
Piese vestimentare pe care orice femeie trebuie sa le aiba in garderoba
Indiferent de stilul vestimentar pe care il adopti, exista cateva piese vestimentare pe care obligatoriu fiecare femeie trebie sa le aiba in garderoba. Iata care sunt acestea!


Dressing-ul unei femei este de multe ori neincapator, dar cu toate astea auzim des “nu am cu ce sa ma imbrac“. Realitatea este ca oricat de multe haine am avea, moda se schimba atat de repede, incat tot mai ai nevoie si de alte lucruri. Insa, sunt si cateva piese vestimentare care nu trebuie sa iti lispeasca din garderoba deoarece iti pot usura de multe ori viata si care nu se demodeaza niciodata!
 
Hanorac sport. Un hanorac nu este doar o piesa vestimentara potrivita pentru sport, ci si o piesa ideala pentru iarna, care iti tine de cald, o piesa potrivita cand mergi la cumparaturi ori cand iesi sa te intalnesti cu prietenii. Trebuie sa ai in garderoba ta cel putin un hanorac calduros si comod, dar bineinteles in tendinte,
 
Tenesi. Poti fi purtati cu orice fel de tinuta si aproape ca nici nu conteaza daca sunt de la un brand de renume sa nu. Important este sa ai o pereche de tenisi comozi pe care sa ii poti purta la aproape orice tinuta. Tenisii sunt incaltamintea confortabila de care ai nevoie atunci cand mergi in excursii sau urmeaza sa stai o zi intreaga in picioare.
 
O pereche de colanti. Pentru sala, alergare, plimbare sau pur si simplu pentru stat in casa, o pereche de colanti iti va permite sa te misti in voie oricand ai nevoie. Daca ai multe lucruri de facut si vrei doar sa te simti comod imbracata, atunci ia-ti o pereche de colanti impreuna cu un pulover sau un tricou mai lung si ai scapat de orice grija.
 
O pereche de cizme. Piesa esentiala pentru iarna, cizmele nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei femei. Fie ca ai unele pana la genunchi, cu toc sau fara, o pereche de UGG-uri sau o pereche de moon boot-uri, perechea de cizme te poate scoate din multe situatii. Intoteauna se va ivi o ocazie in care sa porti cizme.
 
O rochie neagra. Cu siguranta ai mai auzit despre little black dress, tinuta ideala pentru intalnirile elegante fie cu iubitul, fie o intalnire de afaceri. Rochia neagra se potriveste pentru o serie de evenimente. O poti purta la o nunta, aniversare, botez, dar si la birou daca o accesorizezi cu un sacou office. 
 
Geanta. Spunem ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei femei deoarece geanta este cel mai de pret accesoriu. Aici nu ne putem opri la un singur model deoarece femeile au nevoie de genti pe care sa le asorteze in functie de evenimentul la care participa. O geanta de umar de mici dimensiuni, o geanta plic sau o geanta supradimensionata pe care sa o poarte zi de zi. 

Descopera aici si care sunt produsele de make-up care nu trebuie sa lipseasca din trusa unei femei!
 
Tu ai aceste piese vestimentare in garderoba ta?

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0