Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce produse de machiaj nu este bine sa folosesti vara

de Viorica Ghinea la 2020-07-01
Ce produse de machiaj nu este bine sa folosesti vara
Lunile calduroase de vara sunt sinonime cu concediu, plaja si petreceri in aer liber. Este atat de usor sa faci greseli de make-up in aceste conditii, incat nici macar daca esti experta in arta beauty nu iti dai seama. De exemplu, stiai ca nu este bine sa folosesti urmatoarele produse de machiaj pe timp de vara? Afla si motivul in continuare!


Opt produse de machiaj la care ar trebui sa renunti pe timp de vara


1. Iluminator

Iti doresti un look glam, asa ca mizezi pe iluminator. Unde gresesti? Ei bine, acest produs nu ar trebui inclus in makeup-ul de vara, fiindca nu iti va oferi un aspect natural, dimpotriva. In plus, ofera luciu si incarca inestetic tenul. Daca ai pielea grasa, cu atat mai mult ar trebui sa eviti sa folosesti acest tip de produse de infrumusetare.


2. Pudra

Desi pudra este un produs care completeaza armonios orice model de makeup, totusi nu pare cea mai buna optiune pe timpul verii. Cel mai bine este sa iti lasi pielea sa respire ori sa aplici putina pudra doar pe zona T (frunte si nas). De asemenea, iti poti imbogati trusa de ingrijire a pielii cu niste servetele absorbante, special concepute pentru a absorbi excesul de sebum.

3. Blush-ul de tip pudra

La fel ca in cazul pudrei, blush-ul cu acest tip de formula iti poate afecta look-ul in sezonul estival. Ca sa ai un machiaj mai rezistent, opteaza pentru un produs cremos, cu efecte bronzante, care sa complimenteze cu succes tenul sarutat de soare.

4. Rujul cu finisare mata si textura bogata

Renunta la rujurile care iti asigura un look dramatic, cu finisare perfecta, si opteaza pentru unele in nuante delicioase. Pentru un makeup rezistent, aplica un creion de buze intr-un ton apropiat de nuanta naturala a pielii tale.

5. Mascara clasic

Evita sa folosesti un rimel simplu in sezonul estival si opteaza pentru un produs de tip waterproof. Astfel machiajul tau va fi intact chiar si atunci cand mergi la plaja.

6. Eyelinerul clasic

La fel ca in cazul rimelului, eyelinerul ar trebui sa fie de tip waterproof. Formula clasica tinde sa “curga” si sa iti ruineze makeup-ul inca din prima ora de la realizare. Pe timp de zi, renunta la acest tip de produs pentru a te bucura de aspectul tau natural.

7. Fondul de ten

Poate ca ti se pare ingrozitor sa renunti la fondul tau de ten pe timp de vara, insa ar trebui sa incerci acest lucru macar in zilele mai calduroase. Pielea tinde sa se ingrase mai rau atunci cand aplici un produs cu textura cremoasa. Iti recomandam sa optezi pentru un BB cream ori o crema de fata coloranta, produse ce pot substitui cu succes fondul de ten.

8. Crema de fata cu consistenta grasa

Chiar daca ai tenul mai deshidratat si cu tendinta de uscare, nu ar trebui sa iti indrepti atentia pe timp de vara asupra unei creme cu consistenta grasa, cu atat mai putin daca o aplica ca baza pentru fondul de ten.

Acest produs nu se “impaca” prea bine cu temperaturile ridicate ale verii si nici cu umiditatea din aer. De aceea, iti recomandam sa aplici pe timp de noapte o crema cu efect regenerant si calmant, iar, pentru zi, sa alegi o lotiune cu textura delicata si cu factor de protectie in compozitie.

Tu folosesti aceste produse de machiaj pe timp de vara? Inlocuieste-le cu cele recomandate de noi si makeup-ul tau va arata perfect pe durata intregii zile.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fond de ten

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0