Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 metode prin care poti avea mai multa grija de tine

de Sunt Fericita la 2023-07-18
6 metode prin care poti avea mai multa grija de tine
Grija fata de sine nu este nicidecum un moft, ci ar trebui sa fie un aspect care sa conteze pentru toata lumea si caruia sa i se acorde importanta cuvenita. Atunci cand te ingrijesti corespunzator, te preocupa atat aspectul tau fizic, cat si psihicul, deci starea ta de bine in general. Astfel, o persoana ce are grija de sine este o persoana care se respecta, care isi doreste sa traiasca in armonie cu propriul trup si cu propria minte.



De aceea, iti oferim astazi cateva metode eficiente pe care poti sa le ai in vedere pentru a avea mai multa grija de tine. 
 

1. Foloseste produse calitative de make-up si de ingrijire


Insusi gestul de a te aranja, de a te machia poate face parte din ritualul tau zilnic de ingrijire, daca simti ca asta iti da incredere in tine si te face sa ai o atitudine pozitiva. Nu trece cu vederea, totusi, un aspect important: alege produse de calitate, care sa nu iti provoace alergii sau iritatii, ci care sa iti ajute pielea sa arate bine. Cand vine vorba de machiaj, produsele Loreal pot fi o alegere perfecta. Indiferent ca optezi pentru un fond de ten care ascunde imperfectiunile si creeaza, in acelasi timp, impresia de ten natural, pentru un ruj rezistent la transfer sau un eyeliner usor de folosit - important este sa utilizezi in rutina ta de make-up produse cu care te poti machia cu usurinta si care iti completeaza trasaturile fetei. De asemenea, tot din aceeasi gama poti alege o crema antirid, care combate semnele imbatranirii, sau creme hidratante, astfel incat sa iti mentii tenul hidratat. 


2. Fa sport


O alta metoda eficienta, cand vine vorba de ingrijirea personala, este sportul. Acesta este benefic atat pentru trup, cat si pentru minte. Fie ca alegi sa mergi la sala, fie sa alergi, sa faci yoga, pilates sau, pur si simplu, sa faci plimbari zilnice, important este sa iti pui corpul in miscare, mai ales daca ai o viata sedentara si petreci mult timp la munca, pe scaun. Sportul nu numai ca te va ajuta sa te mentii la greutatea ideala sau chiar sa slabesti, ci va fi si un adevarat ajutor pentru mintea ta. 


3. Alimenteaza-te sanatos si hidrateaza-te


O alimentatie sanatoasa, echilibrata, bogata in nutrienti si vitamine te poate ajuta sa te mentii sanatoasa si sa nu te ingrasi. Fiindca e vara si se gasesc numeroase alimente sanatoase, consuma cat mai multe salate, fructe si legume crude. Vei avea, astfel, energia necesara si, totodata, vei consuma alimente sanatoase, hranitoare. De asemenea, este important sa consumi suficienta apa, sa te hidratezi - organele tale, printre care si pielea, iti vor fi recunoscatoare pentru asta.


4. Foloseste crema de protectie solara


Indiferent ca este vara sau iarna, crema de protectie ar trebui sa fie nelipsita din rutina ta zilnica. Foloseste o crema cu SPF +50 pentru ten si reaplic-o de cate ori este nevoie. Fiindca este vara si porti haine subtiri, este indicat sa folosesti crema de protectie si pe zonele expuse la soare, in cazul in care porti tricouri, maieuri, pantaloni scurti sau fuste.


5. Mergi regulat la medic


O ingrijire corespunzatoare, atenta, presupune si controale regulate la medic: verificari periodice ale alunitelor, analize de baza, ecografii (printre care extrem de importante sunt ecografiile mamare), testul Babes-Papanicolau si nu numai. 


6. Citeste, documenteaza-te, dezvolta-te


Nu in ultimul rand, acorda importanta mintii si dezvoltarii tale personale. Citeste carti din diferite domenii - beletristica, psihologie, stiinta, participa la traininguri, la workshop-uri, dezvolta-ti aptitudinile, invata sa faci lucruri noi si, cel mai important, dezvolta-ti increderea in tine si in capacitatile tale.



Este esential sa te ingrijesti, sa acorzi importanta tenului, trupului tau si mintii tale. Fa sport, mananca echilibrat, hidrateaza-te, dezvolta-te, foloseste produse de calitate si ai in permanenta incredere in tine!


Sursa foto: pexels.com

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.38 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre make-up

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0