Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii daca vrei un machiaj discret

de Sunt Fericita la 2021-06-09
Ce trebuie sa stii daca vrei un machiaj discret
Majoritatea femeilor se simt mai confortabil atunci cand incep ziua folosind produse de ingrijirea tenului, dar si de infrumusetarea acestuia. Machiajul acopera urmele vizibile de oboseala, stresul, varsta si micile imperfectiuni ale tenului. Indiferent ca iesi la o plimbare in parc, te duci la locul de munca sau indeplinesti activitati casnice, produsele make-up iti vor da un impuls de energie si optimism.


Deoarece este foarte important pentru tine sa arati intotdeauna fresh si irezistibil, consulta sfaturile urmatoare si afla cum poti avea un machiaj discret pentru activitatile de zi cu zi!

Alege fondul de ten ideal pentru pielea ta

Inainte de a folosi fondul de ten, aplica pe tenul tau un primer de machiaj pentru a te bucura de o textura finala, impecabila si de durata. Alaturi de acesta, este important sa alegi fondul de ten potrivit pielii tale. De exemplu, daca ai tendinte acneice sau de ingrasare a tenului, atunci opteaza pentru un produs cu finisaj mat. 

 

La polul opus, daca tenul tau este uscat sau deshidratat, atunci alege un fond de ten ce ofera o textura hidratanta. Pe deasupra, alegerea produsul ideal depinde si de tonul si subtonul pielii tale: galben, roz, masliniu, rece, cald sau neutru.

Conturul si fardul de ochi in culori nude si pastel

Indiferent ca alegi sa-ti conturezi ochii cu ajutorul unui creion, unui eyeliner sau sa pui o pata de culoare prin folosirea fardurilor corespunzatoare, tine minte de perioada! Ziua nu ai nevoie de un machiaj strident, intens si bogat, asa ca rezuma-te la culori pastel sau neutre si un contur fin, delicat si persistent.

Opteaza doar pentru un strat de mascara

Machiajul de zi nu trebuie sa fie incarcat! Un singur strat de mascara le va oferi genelor tale un aspect discret si feminin, iar privirea ta va fi plina de mister, incredere È™i eleganta. Incearca sa folosesti o mascara profesionala si rezistenta la umiditate deoarece de-a lungul unei zile poti intampina multi factori neprevazuti. 

Contureaza-ti sprancenele!

Indiferent de machiajul de zi pe care l-ai aplicat, este esential sa iti conturezi sprancenele cu o nuanta asemanatoare parului tau. Sprancenele iti ofera expresivitate și de multe ori devin zona frecvent privita de catre cei din jurul tau. Intotdeauna incearca sa ai sprancenele pensate in functie de forma fetei tale și conturate discret, insa vizibil.

Discretia rujului 

Machiajul de zi nu necesita nuante puternice de ruj, contur buze sau gloss. Culorile ar trebui sa fie cat mai naturale si potrivite tonului si subtonului pielii tale, asemeni fondului de ten. Alege produsele pentru buze ce ofera mai multa hidratare in defavoarea pigmentului bogat deoarece iti doresti buze sanatoase si fara crapaturi. Seara poti deveni jucausa cu culorile favorite!

Pentru un make-up de zi impecabil nu uita de igiena tenului!

Creeaza o rutina constanta, atat dimineata cat si seara, in care sa aplici cremele și produsele cosmetice adecvate tipului tau de ten. Chiar daca nu ai folosit machiaj pe parcursul unei zile, se recomanda demachierea deoarece vei putea scapa de toate impuritatile provenite din mediul exterior, printre care praful sau fumul. Datorita acestei rutine, tenul tau se va mentine tanar, iar machiajul va oferi un aspect mai natural si feminin.

 

Asadar, machiajul de zi nu este complicat, insa trebuie sa iei in vedere sfaturile mentionate anterior. Daca ai depasit momentul zilei si te pregatesti pentru intalnirea de seara, poti adauga o nuanta mai senzuala pe pleoape care sa se combine frumos cu celelalte nuante sau poti aplica un ruj mai indraznet. Prin acest simplu truc esti gata pentru aventurile serii!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0