Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai mari greseli pe care le facem cand probam haine

Cele mai mari greseli pe care le facem cand probam haine
Multora dintre noi le este greu sa merga in magazine sa-si cumpere haine, stiind ca vor trebui sa intre in cabina de proba. Oglinzile de acolo maresc intotdeauna, vanzatoarele stau cu ochii pe tine si coada la cabina este ca la paine pe vremuri. Pe langa toate aceste inconveniente, exista cateva greseli care ne impiedica sa alegem ceva care sa ne cada cu adevarat bine.


1. Te pregatesti mental pentru o cadere nervoasa.
Pe langa achizitia unui costum de baie, cea a cumpararii unei perechi de pantaloni este cea mai stresanta activitate. Specialistii spun ca pantalonii, in special blugii se produc in seturi de cate 100 de bucati si intotdeauna prima pereche va avea dimensiuni oarecum diferite, la acelasi numar. Asa ca, atunci cand mergi la cabina, ia cu tine perechea cu numarul tau, dar si una cu un numar mai mic si una cu un numar mai mare.
2. Evita orice produs ce are pe eticheta „Numai spalare chimica”.
Costa mult sa duci la spalatorie rochia perfecta. Vei ajunge, cel mai probabil, sa o porti o singura data. Dar sa stii ca 90% dintre hainele care au o astfel de eticheta pot fi bine spalate si de mana. Majoritatea hainelor sunt facute din amestec de materiale, asa ca, atunci cand vrei sa le speli, uita-te la materialul cu cel mai mare procentaj. Asa ca, daca ai o fusta care are 80% casmir si 20 % matase, spala ca si cum ar fi toata din casmir.
3. Faci cumparaturi joia.
Magazinele isi refac proviziile miercurea si, principal, la inceputul lunii. Deci atunci trebuie sa mergi la cumparaturi, caci vei gasi toate marimile. Cele mai noi produse sunt puse in fata, pentru a fi usor accesibile clientilor. 
Cand te duci sa iti iei costum de baie, fa-o dimineata, caci atunci te simti cel mai supla si ai cea mai mare energie. In plus, rafturile sunt inca pline cu multe oferte.
4. Uiti de croitorie (dar si de limitarile ei).
Daca ceva nu-ti vine perfect, cea mai buna reactie este sa arunci produsul cu totul, asa-i? Asigura-te ca sunt cusaturi in partile ce pot fi ajustate (talia, de exemplu), pentru a readapta hainele. Evita imprimeurile, tricotajele sau volanele, daca nu esti sigura ca ceva iti vine foarte bine.
5. Iti cumperi pantofi numai marimea 37.
Picioarele ti se modifica nu numai in timpul sarcinii, ci si pe masura ce inaintezi in varsta. Asa ca, masoara-ti picioruld e fiecare data cand iti cumperi incaltari. Alege pantofi cu interiorul de piele, pentru ca aceasta sa se muleze si sa dureze mai mult. Daca esti o persoana care merge mult, uita-te la pantofi care sa aiba partea din spate destul de lata pentru a-ti sustine piciorul. Altfel, te vor durea calcaiele. 

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0